BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με δύο βραδινά στοιχήματα στο 3.30 και το 5.20

Ο Ράφαελ Λεάο πανηγυρίζει το γκολ στο Μίλαν - Αταλάντα
Ο Ράφαελ Λεάο πανηγυρίζει το γκολ στο Μίλαν - Αταλάντα © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ντέρμπι με άρωμα Ευρώπης στο 'San Mames' για Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ, επικίνδυνη έξοδος για τη Μίλαν στην έδρα της σκληροτράχηλης Τορίνο. Επιλογές στο 5.20 και το 3.30 αντίστοιχα.

(19:30) Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ: Για την 12η αγωνιστική της La Liga η αναμέτρηση στο 'San Mames'. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, ωστόσο σιγά σιγά πέρασε στο στάδιο της φυσιολογικής κάμψης. Η διαχρονική επιλογή της να αγωνίζεται μόνο με γηγενείς είναι γοητευτική και κόντρα στις συνήθειες του... μοντέρνου ποδοσφαιρικού πάρε - δώσε, όμως έχει και το ανάλογο τίμημα στο χορτάρι.

Οι επιδόσεις της πάντως είναι εξαιρετικές διαχρονικά και τηρουμένων των αναλογιών. Έκλεισε μια τετράδα αγώνων δίχως νίκη, με τις ήττες από το Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα και τις εκτός έδρας ισοπαλίς απέναντι σε Σεβίλλη και Χετάφε. Είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς, όσους και η Βιγιαρεάλ, Βαγιεκάνο που στερούν στην ισοβαθμία. Θα έχει το λιγότερο μια άνετη σεζόν, θα ψάξει την υπέρβαση για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η αστάθεια απόδοσης χαρακτηρίζει τη Βιγιαρεάλ τη φετινή σεζόν, κυρίως γιατί έχασε μέρος της αποτελεσματικότητας της. Έτσι τα αποτελέσματα έρχονται σχεδόν εναλλάξ και κάνουν δύσκολο το 'διάβασμα' της ομάδας του Κίκε Σετιέν.

Ο έμπειρος τεχνικός αντικατέστησε τον Ουνάι Έμερι, που έφυγε με προορισμό την Premier League και την Άστον Βίλα. Μεσοβδόμαδα η Βιγιαρεάλ έμεινε στο 2-2 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, εξασφάλισε ωστόσο την πρώτη θέση στο Group C του Europa Conference League. Και τώρα θέλει να ξεκινήσει ένα καλό σερί εντός συνόρων.

Κάπα και Ντάνι Γκαρθία εκτός για τη Μπιλμπάο. Τιμωρημένοι οι Μπαένα και Μορλάνες για το 'κίτρινο υποβρύχιο', τραυματίες οι Μορένο και Φόιτ. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι Καπού, Πεντράθα. Ομάδες καλά οργανωμένες και οι δύο, σκληρές και με έμφαση στο physical game. Ικανές στην κυκλοφορία της μπάλας και με ταχύτητα από τη μέση και μπροστά.

Δημιουργεί πιο εύκολα η Μπιλμπάο, μεγαλύτερη σταθερότητα βγάζει η Βιγιαρεάλ ανασταλτικά. Πρόκειται για ένα ντέρμπι δύο ομάδων με ίδιους στόχους, η συνδυαστική επιλογή να σκοράρει ο Ινιάκι Γουίλιαμς & over 3,5 κόρνερ για τη Βιγιαρεάλ σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

(21:45) Τορίνο - Μίλαν: Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Serie A η αναμέτρηση στο Olimpico di Torino. Τον ρόλο του ρυθμιστή σε ουρά και κορυφή θα έχει φέτος η Τορίνο. Χωρίς πολλή ποιότητα αλλά μεθοδική και αρκετά δυσκολοκατάβλητη, όπως έδειξε και στο Ούντινε. Άφησε πίσω της ένα κακό σερί με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, επικρατώντας 2-1 στην έδρα της Ουντινέζε.

Ήταν τολμηρή, έπαιξε σωστά πίσω από τη μπάλα αλλά δεν κρύφτηκε και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Ανέβασε το ρεκόρ της σε 4Ν-2Ι-5Η με γκολ 10-13 και είναι πλέον στην 10η θέση με 14 βαθμούς. Αρκετά καλή για να κινδυνέψει, όχι όμως και για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια άνετη παραμονή. Άινα και Μπερίσα εκτός μάχης.

Η Μίλαν θα δώσει μάχη για να διατηρήσει τον τίτλο. Είναι αρκετά δυνατή πνευματικά και το απέδειξε μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με τη Νάπολι. Απάντησε με τέσσερις σερί νίκες, πιο πρόσφατη το άνετο 4-1 επί της Μόντσα. Παραμένει στο κυνήγι των 'παρτενοπέι' από την δεύτερη θέση με 26 βαθμούς (8Ν-2Ι-1Η, γκολ 24-11), στο -6 μεν αλλά και με ματς στο χέρι.

Μεσοβδόμαδα έκανε θριαμβευτικό πέρασμα από το Ζάγκρεμπ, επικράτησε 4-0 της Ντίναμο και πλέον θέλει ένα βαθμό στο εντός με τη Ζάλτσμπουργκ για να περάσει στους 16 του Champions League. Δεν λείπουν τα προβλήματα από την ομάδα του Πιόλι, που δεν έχει στη διάθεση του τους Καλάμπρια, Φλορέντσι, Ιμπραχίμοβιτς, Σάλεμακερς, Μαϊνιάν.

Φαβορί οι 'ροσονέρι' αλλά το ματς κρύβει παγίδες. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα, αφού παραμονεύει τόσο η σωματική όσο και η πνευματική κόπωση. Η Τορίνο ξεφορτώθηκε μπόλικη πίεση με το 'διπλό' στο Ούντινε και φτάνει ήρεμη στο ματς. Μπορεί να σκοράρει ένα γκολ και να ζορίσει την αντίπαλο της. Η συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & over 4,5 κόρνερ για τη Μίλαν σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ