BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με δύο ειδικά στο Champions League

Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Χόφενχαϊμ
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Χόφενχαϊμ 2024 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Βραδιά Champions League και σήμερα με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το BetMarket.gr έχει τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας.

Ξεκινάμε από την Ρώμη και το Ολίμπικο, εκεί όπου η Λάτσιο φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι «Λατσιάλοι» πήραν το διπλό στην έδρα της Κάλιαρι (1-3) και βελτίωσαν σε ένα βαθμό την ψυχολογία τους ενόψει του σημερινού αγώνα. Προηγουμένως το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι είχε δώσει τρία ντέρμπι, στα οποία δεν είχε καλή εικόνα και ηττήθηκε σε δύο εξ αυτών (0-1-2). Σήμερα βέβαια, παίζει στην έδρα της, η οποία της δίνει άλλη δυναμική και φέτος έχει μόλις δύο ήττες, ενώ στη φάση των ομίλων είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η Μπάγερν Μονάχου δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής και γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (3-0) με τη διαφορά μεταξύ τους να είναι στο -5. Η συγκεκριμένη ήττα όμως, εκτός από τον βαθμολογικό, έχει και ψυχολογικό αντίκτυπο, οπότε σήμερα θα ψάξει ένα ξέσπασμα.

Οι Γερμανοί έχουν τον πρώτο λόγο, όμως η Λάτσιο φέτος είναι καλή τόσο στην έδρα της, όσο και στην Ευρώπη συνολικά, οπότε δεν θα πάμε στο διπλό. Θα προτιμήσουμε ένα ειδικό και θα «πατήσουμε» στον πιο φορμαρισμένο παίκτη των Βαυαρών, τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος είναι εξαιρετικός φέτος και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην ομάδα του, οπότε θα επιλέξουμε το να έχει ο Χάρι Κέιν Over 1.5 προσπάθειες στην εστία, που προσφέρεται σε απόδοση 2.07.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και στα τελευταία ματς προσφέρουν γκολ... και θέαμα. Ειδικότερα, το σύνολο του Λουίς Ενρίκε μετρά πέντε διαδοχικά Goal/Goal & Over 2.5. Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Η Σοσιεδάδ έχει θέματα επιθετικά το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν έχει βρει δίχτυα σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Αμυντικά βέβαια είναι εξαιρετική, και έχει πέντε ανέπαφες εστίες στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Δύσκολο ματς για προβλέψεις, με δεδομένο πως η μεν Παρί παίζει ανοιχτά και στα παιχνίδια της βλέπουμε γκολ, η δε Σοσιεδάδ βρίσκει γκολ με... το σταγονόμετρο. Στόχος των Ισπανών αναμένεται να είναι το να μην επιτρέψουν στην Παρί να χτίσει τον ρυθμό της, οπότε η λογική λέει πως θα κάνουν φάουλ και γενικότερα δεν είναι απίθανο να επιλέξουν το σκληρό παιχνίδι. Συνεπώς, θα προτιμήσουμε το Over 2.5 κάρτες της Σοσιεδάδ, που βρίσκεται σε απόδοση 1.94.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου: Χάρι Κέιν Over 1.5 προσπάθεια στην εστία (απόδοση 2.07), 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Σοσιεδάδ Over 2,5 κάρτες (Απόδοση: 1,94), 22:00

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά από όλους τους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ