ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Bet Builders σε Bundesliga και Serie A

Ο Έντιν Τέρζιτς μετά την ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Μάιντς
Ο Έντιν Τέρζιτς μετά την ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Μάιντς 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Παιχνίδι με δύο δυνατά στοιχήματα στο 2.60 και στο 7.60 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στην Bundesliga της Γερμανίας η αγωνιστική ξεκινάει με το Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ. Η Ντόρτμουντ μπορεί να ξεκίνησε καλά το 2024 με τρεις σερί νίκες, αλλά στο Χαϊντενχάιμ μπήκε φρένο την προηγούμενη αγωνιστική. Απογοητευτική εμφάνιση, ό,τι καλύτερο μπορούσε το 0-0. Το καλό για την ίδια είναι ότι έχει κάποιες επιστροφές κρίσιμες. Δεύτερη σερί τριάρα για τη Φράιμπουργκ και άσχημη εμφάνιση. Έχασε από τα αποδυτήρια στο ντέρμπι με τη Στουτγάρδη με 3-1. Μόλις 2-0 στο 7', όλα πρακτικά τελείωσαν στο 17' όταν έμεινε και με δέκα παίκτες. Σκοράρει 6 σερί ματς εκτός έδρας. Η Φράιμπουργκ στη συγκεκριμένη έδρα χάνει από το... αεροπλάνο. Στα τελευταία 15 ματς εκεί μετράει 0-1-14! Θα πάμε με τη νίκη της Ντόρτμουντ σε συνδυασμό με Under 3,5 goals. Οι Βεστφαλοί μέσα στο 2024 έχουν μόλις ένα τέρμα παθητικό κι αυτό αυτογκόλ.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στη Serie A της Ιταλίας την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σαλερνιτάνα – Έμπολι. Η Σαλερνιτάνα ερχόταν από τέσσερις κολλητές ήττες με 2-1 είχε παίξει πολύ ανοιχτά και το πλήρωσε, στο Τορίνο επέλεξε μια πολύ προσεκτική τακτική, για να πάρει το 0-0. Τσίμπησε το βαθμό, σε ένα κακό ποιοτικά ματς. Η Έμπολι έρχεται από το σχετικά δίκαιο το 0-0 με την Τζένοα, αμφότερες επέλεξαν να μην ρισκάρουν πολύ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο τέλος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 85’. Η Έμπολι επέκτεινε το αήττητο στα τρία ματς με τον Ντάβιντε Νικόλα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Εξάποντο παραμονής, για τη Σαλερνιτάνα το ματς είναι «τελικός», ένα κακό αποτέλεσμα θα την κρατήσει πολύ πίσω. Πρέπει να πάρει ρίσκα και αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για την ικανή στην κόντρα επίθεση Έμπολι. Σε τιμές αουτσάιντερ έχει αξία το διπλό. Μπορούμε να κρατήσουμε και anytime scorer τον Σίμον Ζουρκόβσκι που αποκτήθηκε τον Γενάρη από τη Σπέτσια και αναγέννησε την καριέρα του, 4 γκολ για την Έμπολι, χατ-τρικ με Μόντσα, βρήκε δίχτυα και στη Βερόνα. Στο 7.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ: Bet Builder 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.60), 21:30
  • Σαλερνιτάνα – Έμπολι: Bet Builder 2 & να σκοράρει ο Ζουρκόβσκι, (απόδοση 7.60), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ