BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Bet Builder στο clasico και άμυνα στην Ιταλία

Μονομαχία Ντε Γιονγκ με Βαλβέρντε
Μονομαχία Ντε Γιονγκ με Βαλβέρντε 2023 AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από το ισπανικό clasico και ένα παιχνίδι από την ιταλική Serie A.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με το ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μπλαουγκράνα επικράτησαν με δυσκολία της Σαχτάρ με 2-1 για το Champions League, ενώ χάρη στον 17χρονο Γκίου επιβλήθηκε με 1-0 της Μπιλμπάο. Οι Ραφίνια (εξ. 6/2) και Λεβαντόβσκι (ε. 8/5) προπονήθηκαν κανονικά χθες και λογικά θα παίξουν, αν και ο Τσάβι, δεν ανακοίνωσε αποστολή περιμένοντας να δει πόσοι από τους τραυματίες θα είναι στο 100% για να παίξουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο 1-1 με τη Σεβίλλη αν και η εικόνα της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Επικράτησε, βέβαια, μεσοβδόμαδα της Μπράγκα (2-1) στο Champions League. Στα θετικά για τους μερένγκες είναι το γεγονός πως έπαιξαν μία μέρα νωρίτερα από την αντίπαλό τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Βασικός θα είναι ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπέλιγχαμ (μ. 9/8).

Περιμένουμε δυνατή μάχη, με δεδομένο πως ανέβηκαν οι τόνοι από την απόφαση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέρεθ, να μην είναι στις εξέδρες. Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μανθάνο, έχει ευνοήσει στο παρελθόν τους Μαδριλένους. Συνεπώς, αξίζει να δουν από 2+ κάρτες οι δύο ομάδες. Επιβεβαιώθηκε στα 6/6 μεταξύ τους ματς επίσημα και μη ανεξαρτήτως έδρας. Το συνδυάζουμε με το G/G, το οποίο έφεραν στις 11/12 συναντήσεις τους στη Βαρκελώνη σε επίπεδο πρωταθλήματος και έχουμε Bet Builder σε απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Βερόνα. Η Γηραιά Κυρία έφυγε με το μεγάλο διπλό από το Μιλάνο (1-0), εκμεταλλευόμενη την κόκκινη κάρτα που πήραν οι ροσονέρι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (40’). Πολύ καλή ομάδα πλέον αμυντικά, καθώς διατήρησε για 4ο διαδοχικό παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα κατακτώντας 10 πόντους (3-1-0).

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολύ στραβά εξελίσσεται η σεζόν για την Βερόνα, μετά και την εκ νέου ήττα με 3-1από τη Νάπολι. Αυτή ήταν η 4η ήττα στα 6 τελευταία όπου αγνοεί το τρίποντο (0-2-4). Βέβαια είχε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά εμφανίζει βασικές αδυναμίες. Οι δύο πόντοι στα 6 τελευταία ήρθαν όταν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, με Τορίνο και Μπολόνια.

Η Γιουβέντους ορθώς είναι φαβορί. Βλάχοβιτς και Κιέζα μπήκαν ως αλλαγή στο Μιλάνο, δύο παίκτες που την ανεβάζουν επίπεδο. Αξίζει να πάμε σε ένα συνδυαστικό για να ανεβάσουμε την απόδοση. Ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 προσφέρεται στο 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/Goal και 2+ κάρτες και οι δύο ομάδες (απόδοση 2.05), 17:15
  • Γιουβέντους – Βερόνα: 1 και under 3,5 (απόδοση 1.98), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ