TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματσάρα το Βέλες - Μπόκα, λογικό το 2.95

Hugo Ibarra, coach of Boca Juniors, reacts during Argentinian Super Cup final between Boca Juniors and Racing Club in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Jan. 20, 2023. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Hugo Ibarra, coach of Boca Juniors, reacts during Argentinian Super Cup final between Boca Juniors and Racing Club in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Jan. 20, 2023. (AP Photo/Kamran Jebreili) © 2023 KAMRAN JEBREILI/ASSOCIATED PRESS

Το Βέλες - Μπόκα Τζούνιορς δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα της Αργεντινής και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα στο 2.95.

Μια μπερδεμένη κατάσταση έχει δημιουργηθεί στις πρώτες αυτές αγωνιστικές στην Αργεντινή. Η Liga Profesional έχει δρόμο ακόμα σαφώς, αλλά στην κορυφή είναι η Λανούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και είναι η μόνη με το απόλυτο των νικών, ακολουθεί η Ουρακάν με δύο βαθμούς λιγότερους. Ρίβερ, Μπόκα, Ράσινγκ και Βέλες που είναι τα βαριά χαρτιά και οι πιθανότερες ομάδες για να κατακτήσουν τον τίτλο είναι ακόμα σε αναζήτηση εαυτού. Απόψε στο Αμαλφιτάνι η Βέλες φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς σ’ ένα ματς για γερά νεύρα. Παραδοσιακή μονομαχία του Μπουένος Άιρες και οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας περιμένουν πώς και πώς το αποψινό ματς για να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Η Βέλες μετράει 1-2-1 ρεκόρ ως τώρα και η συγκομιδή αυτή την αδικεί. Φταίει πάντως και η ίδια που είναι αφελής και δεν μπορεί να τελειώσει τα ματς και ας κάνει φάσεις. Κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν ήταν επιβλητική, προηγήθηκε στο 49’, είχε στιγμές για να πετύχει και άλλο γκολ, αλλά στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε. Υπάρχει πίστη πώς θα γυρίσει η κατάσταση, εξάλλου ο Μεδίνα κακό ρόστερ δεν έχει, ενώ το Αμαλφιτάνι είναι από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας και παραδοσιακά εντός είναι καλύτερη η ομάδα εκεί μέσα. 8-1-0 το πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ.

Η Μπόκα είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς, έχει αρκετά θέματα να λύσει και δεν έχουν επιστρέψει κιόλας όλοι, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο οι τιμωρίες ο Ιμπάρα δεν έχει ολόκληρο ρόστερ για να βρει την κατάλληλη φόρμουλα. Πάντως κόντρα στην Πλατένσε έκαναν γεμάτη εμφάνιση οι παίκτες του και κέρδισαν 3-1 την ομάδα του εμβληματικού Μάρτιν Παλέρμο. Σήμερα θα πάει με δύο αλλαγές η φιλοξενούμενη, ο Ρονκάλια θα πάρει τη θέση του τραυματία Βαλντές στην άμυνα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Παγιέρο αντί του Βαρέλα. Επιστρέφουν οι ποιοτικοί Μπενεντέτο - Βίγια, αλλά δεν θα αλλάξει ο Ιμπάρα το δίδυμο στην επίθεση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα έχει επιστροφές, κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική, όχι κάποιο θηρίο βέβαια, αλλά η νίκη είναι νίκη. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της. Ούτε η Βέλες όμως είναι σε τόσο καλή φάση, κάνει λάθη αφέλειας, έχει δυνατή έδρα, αλλά στο τάιμινγκ που βρισκόμαστε δεν είναι για 2.20 και κάτι ψιλά ο άσος. Λογική επιλογή το Χ που κυκλοφορεί στο 2.95 στον μέσο όρο και δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες κιόλας. Περιμένουμε σφιχτό ματς με υπομονή από τις δύο πλευρές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέλες - Μπόκα: Χ (απόδοση 3.05), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ