TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματσάρα στο Μπουένος Άιρες, στο 2.20 οδηγεί το κλίμα

Ο Αλεξάντερ Μεδίνα, τεχνικός της Βελές σε αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Copa Libertadores κόντρα στη Φλαμένγκο
Ο Αλεξάντερ Μεδίνα, τεχνικός της Βελές © 2023 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Η Βέλες Σάρσφιλντ φιλοξενεί την Ιντεπεντιέντε σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες ψάχνουν επιστροφή στις νίκες στη Liga Profesional. Ποντάρισμα στο 2.20.

Η δράση στην Αργεντινή συνεχίζεται και για την τρίτη αγωνιστική της Liga Profesional διεξάγεται μια ματσάρα, η Βέλες φιλοξενεί στο Αμαλφιτάνι την Ιντεπεντιέντε σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, μια παραδοσιακή μονομαχία ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Αμφότερες έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα και οι δύο έκαναν σέντρα στο νέο πρωτάθλημα με νίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα.

Η Βέλες ήταν μέτρια κόντρα στη Νιούελς σ’ ένα μέτριο ματς έτσι και αλλιώς και έχασε εκτός έδρας 1-0. Ο Μεδίνα δεν θα κάνει αλλαγές και θα πάει με δυνατή ενδεκάδα απόψε, εξάλλου στο Αμαλφιτάνι ποντάρει πολλά η ομάδα και αλλάζει πάντα εικόνα προς το καλύτερο. Από την περσινή σεζόν μετράει σε επίπεδο πρωταθλήματος έξι σερί νίκες.

Στην Ιντεπεντιέντε το κλίμα είναι κάπως περίεργο, η ομάδα έκανε κακή ήττα κόντρα στην Πλατένσε εντός έδρας με 2-1. Ο Στιλιτάνο καλείται να βρει λύσεις, να διαφοροποιήσει το κλίμα, το οποίο είναι κάπως μπερδεμένο στο εσωτερικό και όλοι ψάχνονται. Μέσα σ’ όλα αυτά έχει αφήσει στον πάγο τον αρχηγό του Μπαρέτο, αφού ο ηγετικός στόπερ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο με την ομάδα το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ ο μπακ Οστατσούκ είναι τιμωρημένος. Αλλά και η εναλλακτική λύση στη θέση του δεξιού μπακ, Γκόμες, είναι και αυτή off.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιο ήρεμα τα πράγματα στη Βέλες, ο Μεδίνα έχει πιο ποιοτικό ρόστερ, μετά από ήττες οι ομάδες του βρίσκουν τρόπο και αντιδρούν. Η Ιντεπεντιέντε ψάχνεται σε πολλούς τομείς, υστερεί στη μάχη των πάγκων και για την ώρα είναι μέτρια. Αποδεκτό το 2.20 του άσου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέλες - Ιντεπεντιέντε: 1 (απόδοση 2.20), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ