TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματσάρα για γερά νεύρα στο Καστελάο, στοίχημα στο 3.30

German Cano of Fluminense celebrates after scoring against Flamengo during the Rio de Janeiro state championship final soccer match, at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Bruna Prado)
German Cano of Fluminense celebrates after scoring against Flamengo during the Rio de Janeiro state championship final soccer match, at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Bruna Prado) © 2023 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Δύο πολύ καλά δουλεμένες ομάδες κοντράρονται στο Καστελάο για την τρίτη αγωνιστική του Brasileirao. Φορταλέζα εναντίον Φλουμινένσε και ποντάρισμα στο 3.30.

Το Brasileirao έχει κάνει σέντρα και αναμένεται από τα πιο συναρπαστικά που έχουμε δει τα τελευταία έτη με δυνατές μονομαχίες για τον τίτλο, ενώ αναμένεται πολύ σκληρή η μάχη στην ουρά. Απόψε στο Καστελάο αναμένεται ένα αρκετά συναρπαστικό ματς. Η Φορταλέζα κοντράρεται με τη Φλουμινένσε σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Η Φλου έχει ξεκινήσει άκρως θετικά τη σεζόν. 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα, επτά σερί σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να στρώνει. Βασικό μέλημα βέβαια για τον Φερνάντο Ντινίζ είναι το μηδέν στην άμυνα, δείχνει να έχει αφομοιώσει αυτή τη λογική συνολικά και το team. Η ομάδα έχει κάποιες στιγμές που εντυπωσιάζει, αλλά δεν παρεκκλίνει, ενώ ο κόσμος είναι στο πλευρό της όλης προσπάθειας, αφού βλέπει δείγματα προόδου για αυτό και το Μαρακανά κοχλάζει κάθε φορά.

Η Φορταλέζα είναι μια ομάδα που έχει χτίσει κάτι αξιόλογο τα τελευταία χρόνια, ο Βοϊβόντα είναι ένας τεχνικός που βασίζει τη φιλοσοφία του στην υπομονή και στην άμυνα, η ομάδα του έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν είναι κομπάρσος στο Brasileirao. Έχει αποκτήσει κιόλας και παραστάσεις από τις διεθνείς διοργανώσεις. Αήττητη και η Φορταλέζα στα οκτώ τελευταία με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμέτρηση μεταξύ δύο εκ των καλύτερων τεχνικών της Βραζιλίας, το Καστελάο είναι ζόρικη έδρα, αλλά η Φλουμινένσε έχει καταφέρει στο παρελθόν να κερδίσει και με ρεζέρβες. Αμφότερες εντός μιας εβδομάδας θα δώσουν τρίτο ματς. Για τη Φορταλέζα ακολουθεί εντός έδρας ματς στο Sudamericana κόντρα στην Εστουδιάντες ντε Μερίδα από τη Βενεζουέλα, ενώ η Φλουμινένσε θα αντιμετωπίσει τη Ρίβερ Πλέιτ για το Copa Libertadores στο Μαρακανά. Δεν υπάρχει λόγος να πατήσουν γκάζι, να… σκοτωθούν, ενώ την τελευταία τριετία και τα πέντε τελευταία έληξαν Under 2,5 στη Σεαρά. Από τα πιθανά Χ της ημέρας. Δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου σε καμία από τις δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Φλουμινένσε: Χ (απόδοση 3.30), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ