TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς ροντέο με γκολ στο Πόρτο Αλέγκρε, bet στο 1.87

Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Κρουζέιρο σε ματς κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε
Ο Μάνο Μενέζες © 2022 LUIS HIDALGO/ASSOCIATED PRESS

Η Ιντερνασιονάλ προσπαθεί να ανακάμψει και αυτή τη φορά κοντράρεται στο Πόρτο Αλέγκρε με την πάντα απρόβλεπτη Μπαΐα. Ποντάρισμα στο 1.87.

Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στο Brasileirao και στο Πόρτο Αλέγκρε η Ιντερνασιονάλ φιλοξενεί την Μπαΐα στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής. Ομολογουμένως δεν έχει ξεκινήσει τόσο θετικά η Ίντερ, επικρατεί όμως αισιοδοξία και ο Μενέζες είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ανατρέψει την κατάσταση.

Αθλια εμφάνιση στο ντέρμπι με τη Γκρέμιο και ήττα με 3-1, σ’ ένα ματς που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα σε σχεδόν όλο το β’ μέρος, αλλά δεν το έδειξε κιόλας ποτέ ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Την Πέμπτη κατάφερε στο Καράκας πάντως να πάρει μια πολύτιμη νίκη, κέρδισε τη Μετροπολιτάνος με 2-1 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Libertadores. Ευχαριστημένος ο Μενέζες που είχε όσο τίποτε ανάγκη τη νίκη αυτή.

Η Μπαΐα από μέρους της είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς. Ανασταλτικά δεν είναι σαφώς κάτι αξιόπιστο, αλλά μπορεί να κάνει από το πουθενά άνω κάτω το ματς στην επίθεση. Δεν έχασε κόντρα στη Γκοϊάς (1-1) σε σε μια αναμέτρηση με καλό ρυθμό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και για τις δύο ακολουθεί ρεβάνς Κυπέλλου. Η Ιντερνασιονάλ έχασε στο πρώτο ματς από την Αμέρικα Μινέιρο 2-0 και τώρα την υποδέχεται, ενώ η Μπαΐα έφερε 0-0 με τη Σάντος εκτός στο πρώτο ματς. Αμφότερες ψάχνουν μια εμφάνιση που θα τους δώσει ηθικό. Μπορεί να γίνει ροντέο το ματς, έχει το γκολ η Μπαΐα. Πιέζεται το Goal/Goal, στο 1.87 πάντως μας κάνει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερνασιονάλ - Μπαΐα: Goal/Goal (απόδοση 1.87), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ