TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς-γιορτή στο Μονουμεντάλ και για τον Ντεμιτσέλις

Fans of River Plate cheer before a Copa Libertadores round of sixteen, second leg soccer match against Velez Sarsfield at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Fans of River Plate cheer before a Copa Libertadores round of sixteen, second leg soccer match against Velez Sarsfield at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko) © 2023 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ δίνει το πρώτο ματς για το 2023 στην έδρα της, μετά από την ανακαίνιση του Μονουμεντάλ, ενώ ψάχνει αντίδραση μετά από την ήττα από την Μπελγράνο. Ντεμπούτο για τον Ντεμιτσέλις ως προπονητής σε ματς στην ιστορική έδρα των Μιγιονάριος. Ποντάρισμα στο 2.11.

Το πρόγραμμα της Κυριακής στη Liga Profesional περιλαμβάνει ντέρμπι στο Μπουένος Άιρες, Ρίβερ εναντίον Αρχεντίνος. Ματς δίχως τεράστια αντιπαλότητα, αλλά τα ντέρμπι είναι ντέρμπι στην Αργεντινή. Η Ρίβερ Πλέιτ δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς για το 2023, αφού ολοκληρώθηκαν τα έργα της ανακαίνισης της ιστορικής έδρας της. Η χωρητικότητα αυξήθηκε, ενώ όπως είναι λογικό το Μονουμεντάλ απόψε κόντρα στην Αρχεντίνος θα κοχλάζει. Η ανυπομονησία μεγάλη, αφού είναι και το ντεμπούτο του Μάρτιν Ντεμιτσέλις στον πάγκο της ομάδας σε εντός έδρας παιχνίδι.

Η Ρίβερ καλείται να αντιδράσει, αφού έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπελγράνο σ’ ένα ματς που θεωρητικά ήταν στα μέτρα της, αλλά μόνο έτσι δεν εξελίχθηκε με την ομάδα να κάνει λάθη, να πληρώνει και τις απουσίες. Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν δραστήρια και είχε αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι της, το 2-1 όμως δεν άλλαξε ως το τέλος. Το ματς είναι ιδιαίτερο γιατί νωρίτερα θα τιμηθούν Αγιάλα, Αϊμάρ και Αρμάνι. Η Ρίβερ έχει ξανά απουσίες με αυτή του χαφ Κρανέβιτερ να ξεχωρίζει, ενώ και ο μέσος Παλαβετσίνο είναι ανέτοιμος και θα τσεκαριστεί, εκτός και ο πολύτιμος μέσος Ζουκουλίνι. Ο Ντεμιτσέλις πάντως δεν θα προβεί σε αλχημείες και θα παίξει με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε στην Κόρδοβα.

Η Αρχεντίνος προέρχεται από την πρώτη νίκη της για φέτος. Κέρδισε τη Ράσινγκ εντός έδρας με 1-0 κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση. Έπαιζε πάντως με παίκτη παραπάνω για μια ώρα περίπου η ομάδα του Γκάμπριελ Μιλίτο. Προηγήθηκε στο 74’ και κατάφερε να ανταπεξέλθει ως το τέλος. Στην πρεμιέρα είχε χάσει εκτός έδρας από τη Ροσάριο με 1-0. Για την ώρα έχει δείξει πως δεν διστάζει, μπορεί να κάνει παιχνίδι, αλλά πρέπει να γίνει ένα κλικ πιο αποτελεσματική στα τελειώματα. Τιμωρημένος ο back up αμυντικός Μοντιέλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εορταστικό κλίμα στο Μονουμεντάλ, ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Ντεμιτσέλις, για πρώτη φορά συνάμα η ιστορική έδρα των Μιγιονάριος θα έχει πάνω από 80 χιλιάδες κόσμο. Η ομάδα πάντως βγάζει κενά στην άμυνα, ενώ η Αρχεντίνος είναι ομάδα που ρισκάρει. Λίγο η ατμόσφαιρα, λίγο ότι βρισκόμαστε στις αρχές της σεζόν, το Over 2,5 μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Μπορεί να βοηθήσει και η φιλοξενούμενη με τον τρόπο παιχνιδιού της. Στο 2.11 κατά μέσο όρο το Over 2,5, αρκετά τσιμπημένο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ Πλέιτ - Αρχεντίνος Τζούνιορς: Over 2,5 (απόδοση 2.11), 00:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ