TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για πολλά γκολ στο Σεντ Τζέιμς, η Νάπολι θέτει τους κανόνες της

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόρνμουθ | 19 Αυγούστου 2023
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόρνμουθ | 19 Αυγούστου 2023 @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τα γκολ και ποντάρει στο 2.25 και στο 2.75 για απόψε.

Παραγωγικό ζευγάρι ξεκάθαρα το Νιούκαστλ - Λίβερπουλ, δύο ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις, δύο προπονητές που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ένα ματς από το οποίο έχεις απαιτήσεις.

Η ομάδα του Έντι Χάουι ηττήθηκε από τη Σίτι πιο εύκολα απ´ ό,τι δείχνει το τελικό 1-0, έπαιξε φοβισμένα, δεν απείλησε. Παίζοντας μπροστά στο κοινό της, παραδοσιακά μεταμορφώνεται, βγάζει ορμή, μεταφέρει πίεση στον αντίπαλο. Το ίδιο θα κάνει και με τους κόκκινους του Κλοπ, όταν προηγείται στο τέλος πανηγυρίζει, έχει ρεκόρ 19 νίκες και 3 ισοπαλίες στα ματς που άνοιξε το σκορ, από την άλλη έχει κρατήσει μόλις 2 φορές το μηδέν στην άμυνα στα τελευταία 20 παιχνίδια. Έχασε κάποιες προπονήσεις ο επιθετικός Ζοέλιγκτον, αλλά λογικά θα προλάβει.

Η Λίβερπουλ γύρισε εύκολα το ματς με την Μπόρνμουθ, από τη μέση και μπροστά διαθέτει τεράστια ποιότητα και πληθώρα λύσεων. Ο Ιάπωνας Έντο θα προσθέσει τρεξίματα, θα κλείσει χώρους, θα δώσει σημαντική βοήθεια στον ΜακΆλιστερ. Μεσοβδόμαδα υπήρξε ένα θρίλερ με τον Σαλάχ (έχει γκολ ή ασίστ στα 8 τελευταία ματς) μετά από τεράστια πρόταση της Αλ Ίτιχαντ, φαίνεται να μένει και να αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα της Νιούκαστλ. Φουλ επίθεση και νίκη ζητάει ο Κλοπ.

Ενισχυμένη με Κβαρατσκέλια η Νάπολι, σκοράρει η Σασούολο

Στο Καμπιονάτο, η Νάπολι ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων, γύρισε γρήγορα το ματς κόντρα στη Φροζινόνε, 3-1 το τελικό. Δεν αλλάζει το στυλ ο Γκαρσιά, έχει έτοιμη ομάδα, παίζει σε υψηλούς ρυθμούς, διαθέτει ατομικό ταλέντο, σκοράρει με αρκετή ευκολία. Θα προσθέσει ταχύτητα και… απειλή ο τρομερός Κβαρατσκέλια, ο οποιός έχασε την πρεμιέρα.

Η Σασουόλο ηττήθηκε από την Αταλάντα, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Είναι επηρεασμένη από το θέμα με τον Μπεράρντι, ο κορυφαίος παίκτης της δεν αγωνίζεται θέλοντας μεταγραφή. Η διοίκηση δεν το συζητάει (για την ώρα) αλλά υπάρχει χρόνος μέχρι το τέλος Αυγούστου…

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λίβερπουλ πέρυσι νίκησε εντός και εκτός τη Νιούκαστλ, έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που στηρίζονται σε επιθετική φιλοσοφία, σκοράρουν εύκολα, λογικά θα πάμε σε υψηλό σκορ.

Η αποστολή της Σασουόλο στο Μαραντόνα είναι εξαιρετικά δύσκολη, η Νάπολι εκεί καθορίζει την εξέλιξη των αγώνων, ένα γκολ μπορούν να το βρουν οι φιλοξενούμενοι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Λίβερπουλ: Goal/Goal & over 3,5 (απόδοση 2.25) 18:30
  • Νάπολι - Σασουόλο : 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ