TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για γερά νεύρα και απόδοση 2.05 στο Ρεσίφε

Ο Έντερσον Μορέιρα στον πάγκο της Μπαΐα
Ο Έντερσον Μορέιρα © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Σπορτ Ρεσίφε και Βίλα Νόβα κοντράρονται σ’ ένα ματς για γερά νεύρα στη Serie B της Βραζιλίας. Ποντάρισμα στο 2.05.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας η Σπορτ Ρεσίφε φιλοξενεί τη Βίλα Νόβα σ’ ένα ματς που αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον και για γερά νεύρα. Κοντράρονται δύο ομάδες που όπως φαίνεται θα τα δώσουν όλα για την άνοδο ως το τέλος. Η Βίλα Νόβα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς μετά από 11 ματς, ενώ η Σπορτ στην έκτη θέση με 21 με ένα ματς λιγότερο. Πρωτοπόρος ο Νοβοριζοντίνο με 26 βαθμούς σε 12 ματς. Θυμίζουμε προβιβάζονται οι τέσσερις πρώτες.

Δεν μπόρεσε να αποτελειώσει την Πόντε Πρέντα η Σπορτ την προηγούμενη αγωνιστική. Κόλλησε στο 1-1 (1-0 27’, 1-1 45’+7), παρότι κυριάρχησε και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Έξαλλος ο κόουτς Έντερσον Μορέιρα, που έστειλε μήνυμα αντίδρασης, ενώ η διοίκηση προχωρά σε ανανεώσεις συμβολαίων για να βελτιωθεί το κλίμα.

Στη Βίλα Νόβα γίνεται καλή δουλειά φέτος, έχει πλάνο και έχει δομηθεί ένα σύνολο αρκετά συγκροτημένο. Δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί και ας μην είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Μεγάλη βάση δίνει στην άμυνα. Στο τελευταίο χρονικά ματς έμεινε στο 0-0 με τη Γκουαρανί ντε Καμπίνας εντός έδρας, παρότι ήταν ανώτερη και αυτή που έψαξε περισσότερο το γκολ. Έπεσε σε STOP όμως και δεν τα κατάφερε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σπορτ Ρεσίφε έχει τη φανέλα, έχει την έδρα, αφού έχει να χάσει στο πρωτάθλημα ως γηπεδούχος από τις 25 Μαΐου του 2022. Το κλίμα είναι σε καλά επίπεδα, θετικό όμως είναι και στην ομάδα του Κλαουντινέι Ολιβέιρα. Ζόρικη ομάδα η Βίλα Νόβα, θα το παλέψει και θα προσπαθήσει να δοκιμάσει τα όρια της αντιπάλου της. Αναμένεται κλειστό και σφιχτό ματς, έχει λογικό το ενδεχομενο να μπουν περισσότερα γκολ στο β’ μέρος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπορτ Ρεσίφε - Βίλα Νόβα: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.05), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ