BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: MatchCombo του 3.50 στο Φιορεντίνα – Λάτσιο

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ματς επιβίωσης για τη Σεντ Ετιέν κόντρα στην ανώτερη Μονπελιέ, τα στοιχεία υπερβολής στο Σουόνσι - Μπλάκμπερν και το ντέρμπι στόχου της Φλωρεντίας ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Λάτσιο.

(18:00) Σεντ Ετιέν - Μονπελιέ: Πολύ μεγάλο ματς για την 23η αγωνιστική της Ligue 1, κι ας μην το πιάνει το μάτι. Η Σεντ Ετιέν παλεύει για τη σωτηρία της. Πήρε τεράστιο 'διπλό' στην έδρα της Ανζέ και ανανέωσε τις ελπίδες της για παραμονή. Η αποστολή της πάντως παραμένει δύσκολη, καθώς είναι ουραγός με 15 βαθμούς και στο -5 από την 17η θέση που εξασφαλίζει την κατηγορία. Προβλήματα σε όλες τις γραμμές για τους 'στεφανουά'. Δυσκοίλια σε δημιουργία και εκτέλεση η επίθεση, με σημαντικά κενά και έλλειψη συγκέντρωσης η άμυνα.

Μετά από δύο σερί ήττες, η Μονπελιέ επέστρεψε στα τρίποντα σε ματς θρίλερ κόντρα στη Μονακό. Προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε και βρήκε το τέρμα της νίκης στις καθυστερήσεις. Κατάφερε έτσι να μείνει στενός κορσές στη μάχη της Ευρώπης. Ισοβαθμεί με Ρεν και Λυών στους 34, είναι τυπικά 6η και μόλις στο -1 από το τέταρτο Στρασβούργο. Ομάδα με ευχέρεια στο σκοράρισμα η Μονπελιέ αλλά και ευάλωτη ανασταλτικά.

Το ένστικτο επιβίωσης είναι πάντα ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Αλλά η διαχείριση της πίεσης δεν είναι εύκολη για τη Σεντ Ετιέν. Η Μονπελιέ έχει αγωνιστικό θράσος και σίγουρα είναι καλύτερα δομημένη ομάδα. Η κακή αμυντική λειτουργία των ομάδων προσφέρει τις προϋποθέσεις για γκολ, με τη φιλοξενούμενη να διαθέτει περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά. Η Μονπελιέ μπορεί να φύγει αλώβητη από το 'Geoffroy Guissard', με το MatchCombo Χ2 & over 1,5 στο 2.07 της Stoiximan.

(19:30) Σουόνσι - Μπλάκμπερν: Σημαντική αναμέτρηση στο 'Swansea.com Stadium' για την 30η αγωνιστική της Championship. Μια μάλλον γλυκανάλατη σεζόν διανύει η Σουόνσι. Στην 19η θέση με 32 βαθμούς και το +12 από την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να νιώθει ασφαλής. Δεν μπορεί όμως να στοχεύει και σε τίποτα παραπάνω από το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Σκληρή ομάδα, δίχως ιδιαίτερη ποιότητα και με θεματάκια στα μετόπισθεν. Φτάνει στο ματς από δύο σερί ήττες και τρία συνολικά παιχνίδια που δεν έχει σκοράρει.

Μικρή ή μεγάλη, η πορεία της Μπλάκμπερν στην κατηγορία είναι μια από τις εκπλήξεις στη σεζόν. Τα 'ρόδα' φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, στο +1 από την 3η Μπόρνμουθ και το +2 από την ΚΠΡ, που καραδοκούν. Έχει μπόλικη αυτοπεποίθηση και πιστεύει στην απευθείας άνοδο. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να διαχειριστεί ψυχολογικά την πρόκληση. Ομάδα που σκοράρει με άνεση, αλλά κάνει νερά στην άμυνα.

Φαντάζει υπερβολικό το σενάριο να μείνει η Σουόνσι χωρίς γκολ για τέταρτο σερί ματς. Το ίδιο υπερβολικό είναι και το γεγονός ότι προσφέρεται σε τιμές φαβορί κόντρα σε μια εμφανώς καλύτερη ομάδα. Ντριμπλάρουμε τα σημεία, καθώς είναι ματς που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες και πάμε στη λύση των τερμάτων. Με το G/G & over 2,5 στο εξαιρετικό 2.72 της Stoiximan.

(21:45) Φιορεντίνα - Λάτσιο: Αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την 24η αγωνιστική της Serie A, με τις Φιορεντίνα και Λάτσιο να ισοβαθμούν στους 36, παλεύοντας για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στο -2 από την 6η θέση. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων υπήρξε αναβρασμός στη διάρκεια του Γενάρη, με τον Βλάχοβιτς να πηγαίνει στη Γιουβέντους και τους οπαδούς των 'βιόλα' να... βράζουν τόσο με τον παίκτη όσο και με την διοίκηση.

O Βραζιλιάνος φορ Καμπράλ αποκτήθηκε από την Βασιλεία για να καλύψει το κενό. Ομάδα ρυθμού που δεν φοβάται να ρισκάρει η Φιορεντίνα, δημιουργεί με συνέπεια συνθήκες για γκολ, αλλά είναι και αναξιόπιστη στην άμυνα.

Η Λάτσιο παλεύει εδώ και μήνες να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του Μαουρίσιο Σάρι. Παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, επιτίθεται και ρισκάρει. Στυλ που δεν μπορεί ακόμη να υποστηρίξει πλήρως, αφού είναι ικανότατη από τη μέση και μπροστά αλλά την ίδια στιγμή η περιοχή της θυμίζει... κέντρο διερχομένων. Παραχώρησε τον Μουρίκι στη Μαγιόρκα και απέκτησε τον Ζοβάνε (εξτρέμ) από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Βασικό ερώτημα για τη Φιορεντίνα πώς θα αντιδράσει στην απώλεια του Βλάχοβιτς. Ο Καμπράλ είναι ικανότατος στράικερ, ίσως όμως χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Η Λάτσιο δεν πρόκειται να αλλάξει την φιλοσοφία της και πάει στη Φλωρεντία να παίξει ανοιχτά για τη νίκη.

Κομβικό ματς και για τις δύο, η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν και μοναδικό ζητούμενο είναι το τρίποντο. Η επιλογή over 2,5 γκολ & over 9,5 κόρνερ στην αναμέτρηση, σε απόδοση 3.50 στο MatchCombo της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ