BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μάχες για ρίσκο σε Μαδρίτη και Ρώμη

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα κόντρα στην Ουντινέζε για την Serie A | 3 Δεκεμβρίου 2023
Ο Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα κόντρα στην Ουντινέζε για την Serie A | 3 Δεκεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ημέρα ντέρμπι σήμερα Τετάρτη. Ατλέτικο – Ρεάλ στα ημιτελικά του ισπανικού Σούπερ Καπ και Λάτσιο - Ρόμα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας.

Για τα ντέρμπι, υπάρχει ένα παλιό ποδοσφαιρικό κλισέ, πρώτο σημείο είναι το Χ. Και μάλλον στα δύο σημερινά ντέρμπι το παλιό κλισέ φαίνεται να κολλάει γάντι. Το Ατλέτικο Ρεάλ και το Λάτσιο – Ρόμα προφανώς δεν είναι απλά ντέρμπι. Ντέρμπι ομάδων από την ίδια πόλη, και τα δύο συγκαταλέγονται στα πλέον παραδοσιακά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και ταυτόχρονα δεν είναι ντέρμπι πρωταθλήματος, μέρος δηλαδή ενός μαραθωνίου που τα λάθη μπορούν να διορθωθούν, αλλά κυπελλικά παιχνίδια, νοκ άουτ, ο νικητής συνεχίζει, ο χαμένος πήγε σπίτι του. Και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σύνηθες, πέρα από τα παραδοσιακά… νεύρα, να επικρατεί και ο φόβος της ήττας.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Στο Λάτσιο – Ρόμα είναι εμφανές εξάλλου μόνο και μόνο από τα σφιχτά σετ των αποδόσεων, όπου το Χ παίζει σε τιμές χαμηλές για Χ, γύρω στο 3,00, και σε κάποιες εταιρίες ακόμη κάτω από 3,00. Λογικότατο. Στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω οι δύο ομάδες της αιώνιας πόλης (7η στη βαθμολογία η Λάτσιο με 30 πόντους, 8η η Ρόμα με 29), η έδρα είναι κοινή, ενώ στο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν κουνήθηκε κυριολεκτικά φύλλο, με το ντέρμπι να τελειώνει όπως άρχισε, στο 0-0.

Στο Ρεάλ – Ατλέτικο είναι βέβαια διαφορετικά τα πράγματα, καθώς η Ρεάλ έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος και παίρνει τα δυο τρία κλικ της αγοράς: στο 2,10 ο άσος, στο 3,50-3,60 το διπλό. Όμως κι εδώ τα πράγματα δεν είναι απλά. Η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ, όμως η φετινή Ατλέτικο είναι η μόνη ομάδα που την έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα (3-1 στα τέλη Σεπτεμβρίου) και συνολικά τα ματς τους τα τελευταία χρόνια, ειδικά τα νοκ άουτ, είναι ισορροπημένα και πολλές φορές οι προκρίσεις έχουν κριθεί σε παράταση ή σε πέναλτι. Είναι και ο παράγοντας της ουδέτερης έδρας και του άγνωστου περιβάλλοντος (το ισπανικό Σούπερ Καπ διεξάγεται στο Ριάντ), το ντέρμπι σίγουρα δείχνει πιο μοιρασμένο από ό,τι θέλουν οι αποδόσεις. Και παρότι δεν το λέμε συχνά και δεν συνηθίζεται, μεταξύ του 2,10 του άσου, του 3,50-3,60 του διπλού και του 3,50-3,60 του Χ, το Χ δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Ρόμα: Χ (απόδοση 3.15) 19:00
  • Ρεάλ – Ατλέτικο: Χ (απόδοση 3.60) 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ