BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Μάχες για Ευρώπη και παραμονή στη Serie A

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο
Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο © 2013 MARCO VASINI/AP IMAGES

Μεγάλο το ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική της Serie A και το Betmarket έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές

Αταλάντα - Τορίνο

Η Αταλάντα κατέκτησε το Europa League, κερδίζοντας τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (3-0) και εξασφάλισε μια θέση στο επόμενο Champions League. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έχει μεν τη δυνατότητα να ανέβει έως και την τριάδα, όμως εάν βγει πέμπτη τότε η Serie A θα έχει έξι εισιτήρια για την επόμενη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, συνεπώς το καλύτερο για το ποδόσφαιρο της Ιταλίας θα ήταν να παραμείνει στη θέση που είναι.

Η Τορίνο παραμένει σε τροχιά Ευρώπης, καθώς εάν καταφέρει να τερματίσει 9η και η Φιορεντίνα πάρει το Conference League, τότε θα βρεθεί η ίδια στο Conference της επόμενης σεζόν. Αγωνιστική, είναι σε φόρμα κι έρχεται από νίκη κόντρα στη Μίλαν (3-1), ενώ είχε προηγηθεί ακόμη μία κόντρα στη Βερόνα (1-2).

Στοιχηματικά, οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο καθαρό μυαλό, ενώ έχουν και μεγάλο κίνητρο, την ώρα που οι γηπεδούχοι έρχονται από έναν κερδισμένο τελικό και όσον αφορά το σημερινό ματς έχουν αντικίνητρο. Συνεπώς, πάμε στο 2 που είναι σε απόδοση 2.11

Φροζινόνε - Ουντινέζε

Η Φροζινόνε θα παίξει για δύο αποτελέσματα σήμερα, καθώς αν δεν ηττηθεί, τότε ό,τι και να συμβεί δεν υποβιβάζεται. Γενικότερα, έχει εξελιχθεί σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο και μάλιστα δεν δέχεται γκολ εύκολα. Μετρά μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια (2-5-1), ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ σε τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα.

Η Ουντινέζε έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της, όμως δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Εάν η Έμπολι κερδίζει σήμερα τη Ρόμα, τότε θα αναγκαστεί να ρισκάρει, διότι σε τέτοια περίπτωση σώζεται μόνο με νίκη. Εάν βέβαια οι Ρωμαιοι κερδίζουν, τότε θα έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αρκετά ιδιαίτερη αναμέτρηση, διότι όλοι θα έχουν στο μυαλό τους το Έμπολι - Ρόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχουν διάθεση για ρίσκο από νωρίς, καθώς υπό προϋποθέσεις έχουν πολλά να χάσουν αν ηττηθούν. Στα προγνωστικά, θα επιλέξουμε το να μη μπει γκολ έως το 30’ επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.87 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Τορίνο: 2 (απόδοση 2.11), 19:00
  • Φροζινόνε - Ουντινέζε: Όχι γκολ έως το 30’ (απόδοση 1.87), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ