BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Μ' έναν αγγλικό διπλασιασμό και ένα αργεντίνικο 3.20

Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores κόντρα στην Ολίμπια Ασουνσόν
Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Μια επιλογή κόντρα στο φαβορί στην αναμέτρηση Γκρίμσμπι - Καρλάιλ στη League Two, έμφαση στη δύναμη και την σκοπιμότητα στο Μπάνφιλντ - Γοδόι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής.

(21:45) Γκρίμσμπι - Καρλάιλ: Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της League Two στο 'Blundell Park'. Τουλάχιστον θετική κρίνεται η παρουσία της Γκρίμσπι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Με ρεκόρ 4Ν-3Ι-2Η και γκολ 9-7, είναι στην 10η θέση με 15 βαθμούς και στο -3 από τα playoffs. Μοιάζει να μην έχει την ποιότητα να φτάσει εκεί ως το τέλος, είναι όμως καπάτσα και ιδιαίτερη σκληρή στο γήπεδο.

Η Καρλάιλ άργησε να πάρει μπροστά. Παρουσιάστηκε νωθρή στο ξεκίνημα, αλλά σιγά σιγά ανέβασε στροφές. Όχι πως εντυπωσιάζει αλλά πλέον είναι απόλυτα ανταγωνιστική. Κατάφερε μάλιστα να χτίσει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Βελτίωσε έτσι το ρεκόρ της σε 3Ν-5Ι-1Η με γκολ 11-9 και ανέβηκε στην 12η θέση με 14 βαθμούς, στο -4 από τα playoffs. Στόχος όχι άπιαστος αλλά ιδιαίτερα δύσκολος με σκληρό ανταγωνισμό.

H Γκρίμσμπι είναι μια ομάδα συμπαγής, δυσκολοκατάβλητη, με 'κοντό' ρόστερ αλλά δυνατή πνευματικά. Δίνει έμφαση στη συνοχή των γραμμών και την αμυντική λειτουργία. Δεν ξεχωρίζει για την ποιότητα της, ζορίζεται με τη μπάλα στα πόδια και βολεύεται σε παιχνίδι μιας επαφής σε συνθήκες αντεπίθεσης.

Η Καρλάιλ είναι περισσότερο αλέγκρα, ρισκάρει στο χορτάρι και αναζητά τον γρήγορο ρυθμό. Διατηρεί συνέπεια σε δημιουργία και σκορ, αλλά την ίδια στιγμή είναι και ευάλωτη ανασταλτικά. Έχει καλές πιθανότητες να φύγει αήττητη από το 'Blundel Park' και η επιλογή Χ2 & under 3,5 γκολ στο 2.18 της Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(22:00) Μπάνφιλντ - Γοδόι Κρουζ: Στο Σαν Λουίς 9ουδέτερη έδρα) διεξάγεται η αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής. Ντοκ Σουντ, Ουνιόν Σάντα Φε και Χιμνάσια Χουχούι απέκλεισε στους προηγούμενους γύρους η Μπάνφιλντ, που έχει μια σχετικά ισορροπημένη εικόνα στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου με ρεκόρ 6Ν-7Ι-8Η και γκολ 21-24 είναι στην 22η θέση (επί συνόλου 28 ομάδων) με 25 βαθμούς.

Η Γοδόι Κρουζ απέκλεισε τις Τρίσταν Σουάρεζ, Λανούς και Μπελγκράνο στην πορεία της ως τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τα πρόσφατα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα δεν είναι τα επιθυμητά και την ανάγκασαν να χάσει επαφή με την κορυφή. Πήρε μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και έπεσε στην 8η θέση με 32 βαθμούς, στο -9 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν. Συνολικά μετράει 9Ν-5Ι-7Η με γκολ 23-22.

Η διοργάνωση προσφέρει μια ευκαιρία σημαντικής διάκρισης για τις δύο ομάδες. Τέτοια που δύσκολα θα βρουν μέσω του πρωταθλήματος. Το ματς είναι αρκετά ισορροπημένο, δεν είναι πολλά που της χωρίζουν στο χορτάρι. Η Γοδόι μοιάζει λίγο πιο ισορροπημένη, η Μπάνφιλντ τολμάει λίγο περισσότερο στο χορτάρι. Μοιρασμένο το σετ, δείχνει τις δυσκολίες του αγώνα και η επιλογή σημείου μοιάζει καθαρά θέμα έμπνευσης. Προσπερνάμε με συνοπτικές διαδικασίες και πάμε στο συνδυαστικό under 2,5 γκολ & over 5,5 κάρτες σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ