ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυριακή μεσημέρι με 2.10 και 3.20

Ο Γιερεμίας Λεντέσμα,  τερματοφύλακας της Κάδιθ σε ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα
Ο Γιερεμίας Λεντέσμα, τερματοφύλακας της Κάδιθ © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι από La Liga και Bundesliga την Κυριακή το μεσημέρι, με μια συντηρητική και μια… τσαμπουκαλεμένη κόντρα.

Κάδιθ – Θέλτα. Το απόλυτο εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας της La Liga. Η Κάδιθ είναι 18η με 17 βαθμούς και μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, η Θέλτα είναι 17η με 20 βαθμούς και ακριβώς πάνω από την κόκκινη γραμμή.

Η Κάδιθ έχει στην πλάτη της ένα εφιαλτικό σερί 21 (!) αγώνων χωρίς νίκη (0-10-11), όμως συνολικά η ομάδα έχει σφυγμό. Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές έχει αλλάξει προπονητή, με τον Αργεντινό Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο πλέον στον πάγκο (0-2-2 το ρεκόρ του ως τώρα), και οι άνθρωποί της έχουν στοχεύσει στο παιχνίδι με τη Θέλτα, αντιμετωπίζοντάς το ως πραγματικό τελικό. Έτσι, η διοίκηση δίνει ένα δωρεάν εισιτήριο σε κάθε κάτοχο διαρκείας, με προφανή σκοπό το 25.00Ο θέσεων Nuevo Mirandilla να είναι κατάμεστο και να παίξει κι αυτό τον ρόλο του, κι αν μη τι άλλο το λιγότερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι μια ομάδα που θα τα δώσει όλα στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν.

Η Κάδιθ έχει πολύ καλή προϊστορία με τη Θέλτα (9-6-1 συνολικό ρεκόρ εντός έδρας, με τη μοναδική της ήττα το 1988), η Θέλτα δεν είναι και αυτή σε καλή κατάσταση (1-0-4 στα τελευταία της πέντε) και με αυτά τα δεδομένα είναι μάλλον υπερβολικό, σε ένα τέτοιον τελικό, το διπλό να δίνεται σε τιμές φαβορί και ο άσος να ξεπερνά το 3,00. Κάτι που, σε κάθε περίπτωση, μας επιτρέπει να πάρουμε μαζί μας και το DNB.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ. Τεράστια απογοήτευση για την Άιντραχτ την Πέμπτη, καθώς η ομάδα της Φρανκφούρτης αποκλείστηκε στο Conference League μετά το 1-2 από την Ουνιόν Σαν Ζιλουά. Αποκλεισμός που πόνεσε πολύ, καθώς για την Άιντραχτ η Ευρώπη ήταν βασικός στόχος και οι άνθρωποί της φιλοδοξούσαν να φτάσουν μέχρι την OPAP Arena.

Και πάνω σε αυτή την απογοήτευση δεν είναι φυσικά καθόλου παράλογο να σκεφτούμε την κόντρα της στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο αντίπαλος, η Βόλφσμπουργκ του Νίκο Κόβατς, δείχνει να βολεύει ως αντίπαλος.

Η Βόλφσμπουργκ, μετά τη διακοπή των εορτών, έχει κολλήσει στις ισοπαλίες, μετρώντας 0-5-1 στα έξι ματς μέσα στο 2024, όμως η συνολική της εικόνα δείχνει ότι η νίκη έρχεται. Έτσι κι αλλιώς, το ματς για τη Βόλφσμπουργκ είναι κυριολεκτικά τελικός, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στο -9 από την Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται στην 6η και τελευταία θέση που βγάζει στην Ευρώπη. Κάτι που σημαίνει βέβαια ότι η Βόλφσμπουργκ σήμερα παίζει τη ζαριά της: ή νικά και μένει ζωντανή στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου ή πάει νωρίς νωρίς για διακοπές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βόλφσμπουργκ έχει εξαιρετική παράδοση στη Φρανφούρτη, με δύο διπλά πέρυσι και πρόπερσι και εφτά την τελευταία δεκαετία (7-1-2), ενώ ο Κόβατς, που ήταν προπονητής στην Άιντραχτ τη διετία 2016-18 κατακτώντας μαζί της και το κύπελλο, έχει πάντα ιδιαίτερο κίνητρο απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Το διπλό φτάνει στο 3,20, οπότε και εδώ μπορούμε εύκολα να πάρουμε μαζί μας το DNB. Πάντως, στη λογική ότι η Βόλφσμπουργκ παίζει ουσιαστικά μόνο για νίκη, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και η πιο τσαμπουκαλεμένη προσέγγιση του καθαρού διπλού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ – Θέλτα: 1 DNB (απόδοση 2.10), 15:00
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ: 2 (απόδοση 3.20), 16:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ