TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κουρασμένη και με το μυαλό αλλού η Φορταλέζα, στοίχημα στο 2.15

Ο τεχνικός της Φορταλέζα Πάμπλο Βοϊβόδα
Ο τεχνικός της Φορταλέζα Πάμπλο Βοϊβόδα © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Φορταλέζα φιλοξενεί στο Καστελάο τη Βάσκο Ντα Γκάμα σε μια περίοδο που δείχνει ταλαιπωρημένη. Ποντάρισμα στο 2.10.

Ο Βοϊβόντα προσπαθεί άλλη μια σεζόν να χτίσει κάτι αξιόλογο στη Φορταλέζα, έχει δείξει εξ αρχής τις προθέσεις του και τις προτεραιότητές του. Παρόλα αυτά αυτή την περίοδο η ομάδα του δεν δείχνει στα καλύτερά της. Βγάζει κόπωση στον αγωνιστικό χώρο και όχι ιδιαίτερα καθαρό μυαλό.

Έκανε κακή ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Αμέρικα Μινέιρο με 2-1 και μόνο λίγο πριν το τέλος παρουσίασε κάτι αξιόλογο. Τίποτα παραπάνω από εκεί και πέρα. Μεσοβδόμαδα σπατάλησε πολλές δυνάμεις κόντρα στη Σαν Λορέντζο για το Copa Sudamericana, αλλά κατάφερε να κερδίσει 3-2. Απόλυτα ευχαριστημένος ο Βοϊβόντα, που ήθελε όσο τίποτε αυτό το ματς. Πολύ πιθανό το ροτέισον απόψε, αφού ακολουθεί ματς Κυπέλλου με την Παλμέιρας, θα τα παίξει όλα για όλα, παρότι στο πρώτο παιχνίδι έχασε από τη Βερντάο 3-0.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη απόψε. Υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο, θέλει κάτι διαφορετικό να δει από την ομάδα και τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Κόντρα στη Σάο Πάουλο υπήρξαν αρκετά θετικά στοιχεία στο χορτάρι, από 2-0 ισοφάρισε σε 2-2 στο 83’, αλλά δεν υπήρξε η διαύγεια από εκεί και πέρα ώστε να διαχειριστεί το ματς και τελικά ηττήθηκε 4-2. Ο κόσμος πάντως περισσότερο με τη διοίκηση τα έχει παρά με τους παίκτες. Δεν θα κάτσει στον πάγκο απόψε ο Μπαρμπιέρι που είναι τιμωρημένος λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο ματς με τη Σάντος πριν δύο αγωνιστικές, ενώ η έφεση δεν έγινε αποδεκτή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βάσκο έχει μεγαλύτερη ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα απόψε. Εκτός έδρας παίζει με λιγότερο άγχος. Η Φορταλέζα είναι ταλαιπωρημένη και ο Βοϊβόντα θα φρεσκάρει την ομάδα του. Κάνει μίνι-κοιλιά η γηπεδούχος, σπατάλησε ενέργεια και με τη Σαν Λορέντζο. Ισως βλέπει ως μεγαλύτερο τεστ το ματς με την Παλμέιρας σε λίγες μέρες. Στο 2.15 το Χ2. Η ισοπαλία έτσι και αλλιώς δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο πλευρές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Βάσκο Ντα Γκάμα: Χ2 (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ