BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Κόντρες στα ντέρμπι

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του Άγιαξ σε αναμέτρηση στο Europa League κόντρα στην Μπράιτον
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του Άγιαξ © 2023 PATRICK POST/ASSOCIATED PRESS

Το τοπικό ντέρμπι των Γουέστ Μίντλαντς στην αγγλικό Championship Γουέστ Μπρομ - Μπέρμιγχαμ και η παραδοσιακή κόντρα Άγιαξ – Aϊντχόφεν στην Ολλανδία δίνουν ερέθισμα για κόντρα.

Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ. Βλέποντας κανείς απλώς τη βαθμολογία της Championship, θα σκεφτεί ότι οι αποδόσεις του ματς είναι λογικές: 5η η Γουέστ Μπρομ, 20ή η Μπέρμιγχαμ, ε, λογικό είναι ο άσος φαβορί και το διπλό αουτσάιντερ στο 5,00. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πρώτα από όλα, το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι, και τα τοπικά ντέρμπι, ειδικά στις μικρές κατηγορίες, αμβλύνουν τις όποιες διαφορές. Επιπλέον, η βαθμολογική θέση της Μπέρμιγχαμ λέει ψέματα και είναι απόρροια του καταστροφικού πειράματος με τον Γουέιν Ρούνι στον πάγκο. Ο Ρούνι πήρε την Μπέρμιγχαμ στον Οκτώβρη στην 6η θέση και την άφησε πριν από έναν μήνα στην 20ή, με ρεκόρ 2-6-9! Πλέον η Μπέρμιγχαμ έχει νέο προπονητή τον έμπειρο Τόνι Μόμπρεϊ, που την έστρωσε αμέσως, με ρεκόρ 2-1-0,

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Άγιαξ – Αϊντχόφεν. Μεγάλο ντέρμπι στην Ολλανδία, αν και βέβαια φέτος ο Άγιαξ έχει μια δύσκολη σεζόν, ενώ η Αϊντχόφεν καλπάζει προς τον τίτλο. Και για αυτό, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, βλέπουμε το ασυνήθιστο ο άσος να δίνεται αουτσάιντερ σε τιμές άνω του 3,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Άγιαξ όμως, έστω και αργά, έχει εμφανώς βελτιωθεί μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του φαν Σχιπ, έχει τρεις νίκες στα τρία ματς μετά την επανέναρξη, έχοντας σκαρφαλώσει στην 5η θέση, και βέβαια έχει και πολύ μεγάλο κίνητρο, να δείξει στο ντέρμπι ότι όντως βγαίνει από το λούκι. Την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν είναι πολύ άνετη βαθμολογικά (στο +12 από τη 2η Φέγενορντ) και επέστρεψε κάπως χαλαρή μετά τη διακοπή, έχοντας την πρώτη της φετινή γκέλα στο 1-1 με την Ουτρέχτη και γνωρίζοντας ήττα-αποκλεισμό 1-0 στο Κύπελλο από τη Φέγενορντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ: 2 DNB (απόδοση 3.60), 17:00
  • Άγιαξ – Αϊντχόφεν: 1 (απόδοση 3.40), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ