ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κολλημένη με τα Goal/Goal η Σαν Λορέντζο

Ο τεχνικός της Ταγέρες, Πέδρο Καϊσίνια
Ο τεχνικός της Ταγέρες, Πέδρο Καϊσίνια © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Βελέζ με την Ουρακάν και της Σαν Λορέντζο με την Ταγέρες για το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Δυάδα στο 3.24.

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Στο Αμαλφιτάνι η Βελέζ υποδέχεται την Ουρακάν σε ένα παιχνίδι που είναι φαβορί σε αποδόσεις 2.10 (22:30 Live από το SPORT24).

Η Βελέζ μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Ρίβερ στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχει στρέψει την προσοχή της αποκλειστικά στις διεθνείς υποχρεώσεις και στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ταγέρες στις αρχές Αυγούστου.

Αντίθετα, στο πρωτάθλημα η Βελέζ πραγματοποιεί μετριότατη πορεία, έχοντας μόλις μία νίκη σε εννιά αγωνιστικές. Τελευταία της το 2-0 επί της Ροζάριο στις 21 Ιουνίου. Έκτοτε σε πέντε παιχνίδια με τις Ντεφένσα, Ατλέτικο Τουκουμάν, Κολόν, Ρίβερ και Λανούς, έχει ρεκόρ 0-3-2.

Η αποστολή της Ουρακάν απόψε δεν αναμένεται εύκολη, ωστόσο η ομάδα του Νταμπόβε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων (4-4-0). Η Ουρακάν είναι ο ορισμός της σκληροτράχηλης ομάδας και προέρχεται από δύο κολλητά 0-0 κόντρα στην Ουνιόν Σάντε Φε και τη Γοδόι Κρουζ.

Διόλου απίθανο να τσιμπήσει μίνιμουμ την ισοπαλία και στην έδρα της Βελέζ, κάτι που έκανε τις τρεις από τις τελευταίες τέσσερις φορές που την επισκέφτηκε. Το σετ μας επιτρέπει να πάμε και στη λογική της διπλής ευκαιρίας, αφού το Χ2 προσφέρεται στο 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εξίσου ενδιαφέρον στοιχηματικά παιχνίδι είναι και το Σαν Λορέντζο – Ταγέρες (26/07 03:30 Live από το SPORT24). Η Σαν Λορέντζο είναι από τις πιο Goal/Goal ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας έξι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έφερε 2-2 με την Ουνιόν Σάντα Φε. Προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ισοφαρίστηκε με γκολ στο 57' και στο 96'! Συμπλήρωσε έτσι 5/5 αμφίσκορα μέσα στην έδρα της.

Η Ταγέρες διακρίνεται από πιο σφιχτή λογική, ωστόσο έρχεται από τη σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μπάνφιλντ, όπου έβαλε τέλος σε ένα σερί επτά αγώνων χωρίς επιτυχία (0-2-5) σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η ομάδα του Καϊσίνια πρακτικά προετοιμάζεται για τα δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στη Βελέζ για το Κόπα Λιμπερταδόρες και θέλει να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στις αρχές Αυγούστου.

Ασφαλώς, η Ταγέρες μπορεί να βρει ένα γκολ στο Μπουένος Άιρες, κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Σαν Λορέντζο. Το έκανε άλλωστε, τόσο τη σεζόν 2018/19, όσο και στο Κόπα Ντε Λα Λίγκα το 2020/21. Σωστό φαβορί το Goal/Goal στο 1.80. Μαζί με τη διπλή ευκαιρία της Ουρακάν χτίζουμε απόδοση πάνω από το 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαν Λορέντζο – Ταγέρες: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:30
  • Βελέζ – Ουρακάν: Χ2 (απόδοση 1.80), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ