ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κλειστό ματς στις Βρυξέλλες στο 1.90

Anderlecht's Francis Amuzu, left, fights for the ball against Young Boy's Meshack Elia during the Europa Conference League playoffs, second leg, soccer match between Anderlecht and Young Boy's at Anderlecht stadium in Brussels, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Anderlecht's Francis Amuzu, left, fights for the ball against Young Boy's Meshack Elia during the Europa Conference League playoffs, second leg, soccer match between Anderlecht and Young Boy's at Anderlecht stadium in Brussels, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Μικρό το κουπόνι της Πέμπτης, παρόλα αυτά η μελέτη οδήγησε σε δύο επιλογές διπλασιασμού.

Ελάχιστες οι επιλογές από το κουπόνι της Πέμπτης, το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αναμφίβολα το Μπόρνμουθ – Σουόνσι από τον 4ο γύρο του FA Cup. Πρόκειται για την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της φάσης αυτής, η Μπόρνμουθ προέρχεται από το 0-4 από τη Λίβερπουλ, όμως γενικότερα πατάει γερά στα πόδια της και τρέχει ένα εξαιρετικό 6-1-3, με τις μοναδικές ήττες να έρχονται κόντρα σε Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Μοιάζει χαμηλός πάντως ο άσος κοντά στο 1,30, η Μπόρνμουθ έχει θεματάκια στα μετόπισθεν και λογικά θα πραγματοποιήσει και ροτέισον εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Premier League. Χωρίς στόχους πρακτικά η Σουόνσι στην Championship, μοιάζει βαλτωμένη στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Τίμια επιθετικά, δεν αποκλείεται να βρει σκορ εδώ και το G/G στο 2.00 είναι μια χαρά.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το μεγάλο ντέρμπι των Βρυξελλών ανάμεσα σε Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Άντερλεχτ. Μονή αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που βρίσκει τους δύο μισητούς αντιπάλους στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Εντυπωσιακό σερί επτά νικών τρέχει η Ουνιόν κόντρα στην Άντερλεχτ, οι γηπεδούχοι όμως δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον κορυφαίο φορ Αμούρα, που έλαβε μέρος στο Κόπα Άφρικα με την Αλγερία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δύσκολο γενικότερα όσον αφορά το σημείο, η Ουνιόν είναι αήττητη εδώ και 15 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ η Άντερλεχτ πραγματοποιεί το ίδιο κατόρθωμα στα 12 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μοιάζει οριακό, ίσως ο άσος θα μπορούσε να είναι κάπως ψηλότερα, σε κάθε περίπτωση τα λίγα γκολ έχουν τις πιθανότητές τους. Ντέρμπι είναι εξάλλου, οι δύο άμυνες τα πάνε μια χαρά γενικότερα και το Under 2,5 ικανοποιεί στο 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Σ.Ζ. – Άντερλεχτ: Under 2,5 (απόδοση 1.90), 21:30
  • Μπόρνμουθ – Σουόνσι: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ