TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κλείνουν τους πρώτους φετινούς λογαριασμούς οι αιώνιοι

Η αγκαλιά του Κάρλος Καρβαλιάλ με τον Φατίχ Τερίμ
Η αγκαλιά του Κάρλος Καρβαλιάλ με τον Φατίχ Τερίμ EUROKINISSI SPORTS

Παιχνίδι με δύο βραδινές επιλογές διπλασιασμού κάνει από το πρόγραμμα της ημέρας ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ντέρμπι αιωνίων στο Γ. Καραϊσκάκης και αυτό είναι το πρώτο φετινό ξεκαθάρισμα λογαριασμών για τους δύο μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το 1-1 της Λεωφόρου αφήνει ανοιχτή την πόρτα της πρόκρισης και για τους δύο, η κούραση είναι μεγάλη τη δεδομένη στιγμή, είναι συνεχόμενα τα ματς υψηλών απαιτήσεων.

Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα στην Καισαριανή, πήρε τη νίκη, σε ένα ακόμη ματς υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για την αντιμετώπιση από την διαιτησία, μειώθηκε η διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς. Αποβλήθηκε ο Ρέτσος και δεν είναι διαθέσιμος σήμερα, ο πιο σταθερός αμυντικός της φετινής σεζόν για τους ερυθρόλευκος, νοκ άουτ τέθηκε και ο Ελ Αραμπί τη στιγμή που είχε επιστρέψει και έδινε λύσεις στα δύσκολα.

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κόντρα στην ΑΕΚ, ισοφαρίστηκε στο φινάλε, στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ήταν η ομάδα με την καλύτερη εικόνα. Χάνει με τραυματισμό τον πιο σταθερό επιθετικό του, ο Ιωαννίδης υπέστη θλάση, γνωστές οι υπόλοιπες απουσίες.

Σκοράρουν με άνεση Βαλένθια και Θέλτα

Κύπελλο υπάρχει και στην Ισπανία, η Βαλένθια φιλοξενεί τη Θέλτα για τους 16 της διοργάνωσης, ο αγώνας είναι νοκ άουτ (παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Στην καλύτερη φετινή κατάσταση οι νυχτερίδες σερί 3 αγώνων με νίκη στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να πάμε 3 χρόνια πριν για να δούμε αντίστοιχα αποτελέσματα, ο Μπαράχα έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα του το τελευταίο διάστημα.

Πιεσμένη βαθμολογικά η Θέλτα, ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν θα αφήσει στην τύχη του το σημερινό ματς, κάποιες αλλαγές θα τις κάνει ο Μπενίτεθ. Ομάδες που ανοίγουν τα παιχνίδια τους, πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν δίνει προβάδισμα σε κάποιον από τους δύο, λογικά θα παίξουν συντηρητικά και θα ψάξουν τις στιγμές τους. Επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 1.95.

Goal/Goal έχουν τελειώσει τα 4 τελευταία ματς της Βαλένθια, αντίστοιχα τα 3 τελευταία της Θέλτα, μεγάλες οι πιθανότητες να δοθεί συνέχεια σε μια τέτοια συμπεριφορά, στο 2.05 να σκοράρουν και οι δύο στο σημερινό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 21:00
  • Βαλένθια - Θέλτα: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 21:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ