TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κίνητρο για τους υπόλοιπους Πορτογάλους η απουσία του τιμωρημένου Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Φερνάντες σκοράρει για την Πορτογαλία απέναντι στην Σλοβακία για τα προκριματικά του Euro | 8 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Μπρούνο Φερνάντες σκοράρει για την Πορτογαλία απέναντι στην Σλοβακία για τα προκριματικά του Euro | 8 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 RADOVAN STOKLASA/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει δύο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του EURO 2024 και καταλήγει σε στοιχήματα του 2.40 και του 4.00.

Εντυπωσιακή και κυρίως αποτελεσματική παρουσιάζεται η Πορτογαλία σε αυτή την προκριματική φάση, μετράει 5/5 νίκες και 15-0 γκολ, είναι η πρώτη φορά που ξεκινάει τόσο επιβλητικά σε έναν όμιλο. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει βρει γρήγορα την απαιτούμενη χημεία, άλλωστε οι Ίβηρες είναι γεμάτοι προσωπικότητες.

Προέρχεται από τη νίκη 1-0 επί την Σλοβακίας, σε ένα ματς όπου βρήκε το γκολ από τον Μπρούνο Φερνάντες και σε γενικές γραμμές είχε τον έλεγχο. Σημερινός αντίπαλος το Λουξεμβούργο, μια ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή πρόοδο και όπως είναι τώρα διαμορφωμένη η κατάσταση στον όμιλο, διεκδικεί και πρόκριση! Η Πορτογαλία θα αγωνιστεί χωρίς τον Ρονάλντο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, ίσως αυτό δώσει περισσότερα τρεξίματα στην ομάδα και μεγαλύτερο κίνητρο στους υπόλοιπους.

Το Λουξεμβούργο συνετρίβη με 6-0 στο πρώτο ματς από τους Πορτογάλους, αλλά από τότε η βελτίωση είναι τεράστια, την Παρασκευή νίκησε 3-1 την Ισλανδία, αποτέλεσμα που πριν λίγα χρόνια δεν θα σκεφτόμασταν καν. Η αποστολή στο Αλγκάρβε είναι εξαιρετικά δύσκολη, το Λουξεμβούργο θα παίξει χωρίς άγχος, θα ψάξει ένα γκολ για να σπάσει το απόλυτο της πορτογαλικής άμυνας.

Από τις πιο αδύναμες ομάδες των προκριματικών είναι η Λετονία, δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει βαθμό, έχει δεχθεί 11 γκολ σε 4 ματς. Ούτε η Ουαλία είναι στα καλύτερά της, η μετά Μπέιλ εποχή έχει δυσκολίες. Οι 4 βαθμοί σε ισάριθμους αγώνες, δεν είναι συγκομιδή αντάξια μιας ομάδας με συνεχή παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Ο κόουτς Πέιτζ δέχεται κριτική, το ρόστερ έχει ποιότητα, μπορεί να βγάλει αντίδραση, κόντρα σε έναν αντίπαλο με χαμηλό… ταβάνι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πορτογαλία είναι άλλη κλάση, μπορεί να φθάσει σε άνετη επικράτηση απέναντι στο Λουξεμβούργο. Δεν υπάρχει πίεση σε καμία από τις δύο ομάδες, επιλογή ρίσκου η νίκη των γηπεδούχων συνδυαστικά με γκολ των φιλοξενούμενων.

Στη Ρίγα η Ουαλία θα ψάξει αντίδραση, η Λετονία έχει πολλές αδυναμίες, το διπλό είναι χαμηλά, θα το ζητήσουμε από ημίχρονο, η απόδοση ανεβαίνει αρκετά!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Λουξεμβούργο : 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.00) 21:45
  • Λετονία - Ουαλία: 2 ημίχρονο - 2 τελικό (απόδοση 2.40) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ