TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Καζάνι που βράζει η Κολόν, θέλει επειγόντως νίκη η Αρχεντίνος

Ο Λουίς Ροντρίγκες "Πούλγκα" της Κολόν Σάντα Φε σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Λουίς Ροντρίγκες "Πούλγκα" της Κολόν Σάντα Φε © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Το κλίμα στην Κολόν Σάντα Φε είναι τεταμένο, ο κόσμος είναι στα κάγκελα και η ομάδα φιλοξενεί την Αρχεντίνος Τζούνιορς του Ντιέγκο Μιλίτο, που θέλει οπωσδήποτε βαθμούς. Ποντάρισμα στο 1.98.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής (23:00 LIVE από το SPORT24 ) και η αναμέτρηση της Κολόν με την Αρχεντίνος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των όσων έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στη γηπεδούχο. Την ίδια ώρα η Αρχεντίνος Τζούνιορς του Ντιέγκο Μιλίτο έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμούς για την ειδική βαθμολογία των διεθνών διοργανώσεων της επόμενης σεζόν.

Η Κολόν είναι αδιάφορη βαθμολογικά (1-2-2 το πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ), δεν μπορεί να κυνηγήσει κάτι, ούτε να κινδυνεύσει σαφώς με υποβιβασμό. Παρόλα αυτά το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Καζάνι που βράζει θυμίζει το όλο κλίμα. Μετά από την ήττα κόντρα στην Ταγέρες (2-0) ο ήδη αγανακτισμένος κόσμος ξέσπασε. Επισκέφθηκε την ομάδα με άγριες διαθέσεις, ζήτησαν να μιλήσουν με τον αρχηγό της ομάδας. Τα πανό επιθετικού χαρακτήρα προς τη διοίκηση δεν έλειψαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι παίκτες είχαν ενημερωθεί όμως και δεν είχαν πάει στην προπόνηση, ενώ για την ασφάλειά τους διανυκτέρευσαν σε άλλη περιοχή και όχι στα σπίτια τους ή σε τοποθεσία κοντά στο γήπεδο. Ζητήθηκε μάλιστα αστυνομική δύναμη για τις επόμενες προπονήσεις, ώστε να διαφυλαχθεί η ασφάλειά τους. Απογοητευμένος και αηδιασμένος ο αρχηγός Ροντρίγκες, ο "Πούλγκα" αποτελεί τοτέμ για τον σύλλογο και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Για όλα τα παραπάνω το σημερινό ματς πήγε πιο νωρίς. Χτύπησε μέσα σ' όλα αυτά και ο χαρισματικός επιθετικός Φαρίας.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται εντός θέσεων Copa Sudamericana, ενώ κυνηγάει την υπέρβαση με το Copa Libertadores. Με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που διάγει η ομάδα το Sudamericana δεν θα της κακοπέσει, αφού μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα, αλλά κάπου έχασε την πλοκή. Μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς η ομάδα του Ντιέγκο Μιλίτο, ενώ στον δρόμο δεν κερδίζει εδώ και πέντε παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η οργή του κόσμου στην Κολόν είναι μεγάλη, η κατάσταση τις προηγούμενες ημέρες ήταν εκρηκτική, χάθηκαν προπονήσεις, κόσμος θα υπάρξει στο γήπεδο απόψε και οι παίκτες θα θέλουν να παίξουν για αυτούς ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις τους. Η Αρχεντίνος είναι η ομάδα που έχει το κίνητρο, όμως ανασταλτικά δεν είναι αξιόπιστη, ειδικά στον δρόμο. Στο 1.98 το Goal/Goal αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολόν Σάντα Φε - Αρχεντίνος Τζούνιορς: Goal/Goal (απόδοση 1.98), 23:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ