BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: "Καυτός" Σαλάχ, ανεβασμένη Λίβερπουλ και 2.25 στο Άνφιλντ

Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates with Liverpool's Cody Gakpo after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Monday, April 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates with Liverpool's Cody Gakpo after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Monday, April 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Οι σαββατιάτικες επιλογές του BetMarket.gr έχουν αναμετρήσεις από την Premier League και την ιταλική Serie A.

Φωτιά στην κορυφή της Premier League έβαλε η χθεσινή ισοπαλία της Άρσεναλ με την ουραγό Σαουθάμπτον. Σε μια κούρσα για δύο, βέβαια, φέτος καθώς μόνο η Σίτι κυνηγά την ομάδα του Αρτέτα.

Η Λίβερπουλ είναι πολύ πίσω, στην 8η θέση σήμερα αλλά ερχόμενη από καλές εμφανίσεις. Στο 2-2 με την Άρσεναλ άξιζε τη νίκη, την οποία πήρε με εμφατικό τρόπο στη Λιντς (1-6). Σε εξαιρετική κατάσταση η επιθετική της γραμμή, μπορεί να έρθει μέχρι και παρομοιο σκορ σήμερα στην υποδοχή της Νότιγχαμ.

Η ομάδα του Κούπερ είναι ντεφορμέ, παραμένει 10 παιχνίδια μακριά από τη νίκη και έχει γεμίσει και με άγχος. Εκτός έδρας μετρά έξι συνεχόμενες ήττες, σε όλες έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ.

Ο άσος είναι αναμενόμενα πολύ χαμηλά, αλλά μπορεί να συνδιαστεί με τα γκολ για να ανέβει η απόδοση. Φτάνει στο 2.25 το combo bet της νίκης της Λίβερπουλ με over 3,5 στην αναμέτρηση

Από πλευράς σκόρερ, ο Σαλάχ έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα τέσσερα τελευταία, ενώ στο Ανφιλντ είναι πολύ αποτελεσματικός φέτος με 0,84 γκολ ανά ματς.

Προγνωστικά Serie A

Δεν σταματάει πουθενά η Λάτσιο, πέρασε από την έδρα της Σπέτσια με στυλ (3-0) και συνεχίζει στην 2η θέση (παρά την επιστροφή των βαθμών στη Γιούβε) ενώ έχει αποκτήσει πλέον απόσταση 8 πόντων από την 5η θέση.

Η Τορίνο γλίτωσε από το δοκάρι το 0-2 από την Σαλερνιτάνα, στο 2ο μέρος έβγαλε αντίδραση και πήρε τον πόντο. Φανερή η έλλειψη κινήτρου, με 4 παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-2).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λάτσιο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει τα 7/8 τελευταία της παιχνίδια (7-1-0), μεταξύ αυτών Ρόμα, Γιουβέντους και Νάπολι. Φόρμα, ποιότητα και μομέντουμ μας οδηγούν στον άσο του 1.89, τον οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει η Λάτσιο παρά την απουσία του φορ Ιμόμπιλε. Ο τελευταία τραυματίστηκε σε τροχαίο που είχε με το όχημά του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Νότιγχαμ: 1 & Over 3,5 (απόδοση 2.25), 17:00
  • Λάτσιο - Τορίνο: 1 (απόδοση 1.89), 19:00

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ