TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κατρακυλάει ο άσος της Ρίβερ, ρίσκο με το 3.50

Coach Martín Demichelis of Argentina's River Plate looks on during a Copa Libertadores Group D soccer match against Bolivia's The Strongest at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, June 27, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Coach Martín Demichelis of Argentina's River Plate looks on during a Copa Libertadores Group D soccer match against Bolivia's The Strongest at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, June 27, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello) © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Ώρα ημιτελικών για το Copa de la Liga της Αργεντινής και η Ρίβερ Πλέιτ τίθεται αντιμέτωπη με τη Ροσάριο Σεντράλ στο ουδέτερο Κέμπες.

Στην ημιτελική φάση βρίσκεται πλέον το Copa de la Liga. Μονό ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μια διοργάνωση που στη σέντρα της η Ρίβερ ναι μεν ήταν η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα, αλλά ο Ντεμιτσέλις δεν μιλούσε για κατάκτηση στην αρχή, η όρεξη άνοιξε όμως και το γεγονός πως η μισητή Μπόκα έκανε άθλια σεζόν έδωσε και άλλο boost στους Μιλιονάριος. Στο ουδέτερο Κέμπες της Κόρδοβα διεξάγεται το ματς, όπως και ο προημιτελικός με την Μπελγράνο. Δεν την ενόχλησε στον προηγούμενο γύρο η επιλογή της έδρας, αφού ήταν ένα γήπεδο που η αντίπαλός της είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές.

Αυτή τη φορά κοντράρεται με τη Ροσάριο. Στον προηγούμενο γύρο έπαιξε με δυνατή ενδεκάδα σαφώς και πήρε τη νίκη με 2-1 σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, που μίλησε η ανωτερότητά της. Θα γεμίσουν και απόψε το Κέμπες οι φίλοι της ομάδας, έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που είχε δικαίωμα να λάβει. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν μετά από την κατάκτηση της Liga Profesional, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει άλλον έναν τίτλο. Με την ίδια ενδεκάδα θα πάει και απόψε ο Ντεμιτσέλις που δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Τελείως χαμηλοί οι τόνοι από όλους.

Υψηλότερο το εμπόδιο αυτή τη φορά, η Ροσάριο έχει πιο βαριά φανέλα από την Μπελγράνο. Ζόρικη ομάδα, με χαρακτήρα και έναν κόουτς που είναι αρκετά ικανός. Ο Μιγκέλ Ρούσο δεν είναι κανένας χθεσινός και ξέρει πώς να πάρει πράγματα από τους παίκτες του. Ούτε αυτός θα κάνει αλλαγές. Βέβαια, ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση στον προηγούμενο γύρο προκαλεί προβληματισμό. Κέρδιζε 2-0 τη Ράσινγκ, ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και τελικά έλυσαν τις διαφορές τους οι ομάδες στα πέναλτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ είναι ανώτερη ομάδα, έμπειρη, ο Ντεμιτσέλις κάνει αξιόλογη δουλειά, με βάση τα ονόματα που έχουν μείνει στη διοργάνωση υπάρχει ένα μεγάλο "πρέπει" ώστε να φτάσει η ομάδα του ως τον τερματισμό. Η Ροσάριο τα τελευταία χρόνια βάζει δύσκολα στη Ρίβερ, αλλά παρουσιάζει αρκετά θέματα στην άμυνα. Ο άσος δέχεται έντονες πιέσεις, πλέον κυκλοφορεί στο 1.50 και κάτι ψιλά. Ρίσκο με το combo 1 & Goal/Goal. Ένα γκολ το έχει η Ροσάριο. 5/6 Goal/Goal μετράει πρόσφατα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ Πλέιτ - Ροσάριο Σεντράλ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ