TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάτι αλλάζει στην Ιντεπεντιέντε, στοίχημα στο 2.10

Ο Ρικάρντο Σιελίνσκι
Ο Ρικάρντο Σιελίνσκι © 2023 JUAN KARITA/ASSOCIATED PRESS

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς δείχνει πιο σταθερή μέσα στη σεζόν στη Liga Profesional, αλλά η αύρα του Σιελίνσκι στην Ιντεπεντιέντε οδηγεί σε ποντάρισμα στο 2.10.

Το σημερινό πρόγραμμα στη Liga Profesional της Αργεντινής ολοκληρώνεται με ένα δυνατό ματς ανάμεσα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς και την Ιντεπεντιέντε στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Στην 11η θέση η Αρχεντίνος του Γκάμπριελ Μιλίτο, την ώρα που η Ιντεπεντιέντε βρίσκεται στην 26η. Η γηπεδούχος προέρχεται από ισοπαλία 2-2 με τη Λίβερπουλ στο Μοντεβιδέο για το Copa Libertadores, παρέμεινε αήττητη στο γκρουπ (2-1-0) και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προηγήθηκε δις, αλλά την πάτησε από τον Μπετανκούρ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ισοπαλία χωρίς γκολ κόντρα στη Νιούελς σ’ ένα ματ που πιέστηκε, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό, αλλά είχε κάνει και ροτέισον.

Η Ιντεπεντιέντε επιτέλους κέρδισε. Έχει μια καλή ομάδα, αλλά ως τώρα δεν της έβγαινε στο γήπεδο. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας. Κέρδισε 2-0 την Μπελγράνο, που καταγράφει καλή σεζόν ως τώρα, κάνοντας θετική εμφάνιση εντός έδρας και το ηθικό αναπτερώθηκε. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Ρίβερ στο Μονουμεντάλ με 2-0, σ’ ένα ματς που είχε δυσκολέψει τους Μιγιονάριος, ενώ προηγουμένως είχε πάρει 1-1 με τη Ράσινγκ του Γκάγκο εντός έδρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κλίμα έχει αλλάξει στη Ρόχο, ο Σιελίνσκι είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός, ξέρει άψογα πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, από τη στιγμή που ανέλαβε έχει αλλάξει η αύρα στην ομάδα. Η Αρχεντίνος κάνει καλύτερη σεζόν σαφώς, αλλά η ομάδα του "Ρούσο" αδικείται από τις αποδόσεις. Πολύ τσιμπημένο το διπλό στο 5.00+. Μπορεί να πάρει κάτι να πάρει από το ματς η φιλοξενούμενη, είναι μεγαλύτερη η ανάγκη, την ώρα που η ομάδα του Μιλίτο, έχει κερδίσει ένα ματς στην τελευταία πεντάδα αγώνων και ίσως κάνει και αλλαγές απόψε. Στο 2.10 το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρχεντίνος Τζούνιορς - Ιντεπεντιέντε: Χ2 (απόδοση 2.10), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ