TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάνουν διαφορά οι αστέρες της Παρί, ψάχνει σταθερές η Γιουβέντους

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 2023 AP PHOTO/LEWIS JOLY

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές από Serie A και Ligue 1 σε αποδόσεις 1.95 και 2.80 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Ντέρμπι στη Γαλλία, η Λιόν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, οι γηπεδούχοι προβληματίζουν αρκετά, το ρόστερ άλλαξε, πολλές προσθήκες έγιναν στο φινάλε, ο Λοράν Μπλαν προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο αλλά δεν είναι εύκολο. Θα του λείψει σήμερα ο κομβικός Λακαζέτ, θα αναγκαστεί να ρίξει στην αναμέτρηση κάποιον από τους νέους επιθετικούς, Νουαμά η Μπαλντέ.

Μεγαλύτερη ηρεμία (πρωτοφανές) βγάζει η Παρί, η απόκτηση και του Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ, φέρνει στην ομάδα μαζί με Εμπαπέ και Ντεμπελέ την επιθετική τριάδα της Εθνικής Γαλλίας! Το πρότζεκτ αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, ο Λουίς Ενρίκε ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ποιότητα των μεταγραφών, ο κόσμος ικανοποιήθηκε, το θέμα με την διαφαινόμενη φυγή του Εμπαπέ μπήκε στο συρτάρι (μέχρι τον Γενάρη λογικά) και άπαντες δείχνουν συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικώς, με 2 ισοπαλίες και 1 νίκη έως τώρα.

Αν και δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η Γιουβέντους δυσκολεύεται στην εκκίνηση της Serie A, η αναμέτρηση με την Ουντινέζε ανέδειξε προβλήματα στη δημιουργία, ενώ και επιθετικά φάνηκε η μοναξιά του Βλάχοβιτς. Ο Αλέγκρι το δουλεύει, ψάχνει τον τρόπο να βάλει ταχύτητα στην ανάπτυξη, ώστε να δημιουργήσει η ομάδα του περισσότερες φάσεις.

Οι μπιανκονέρι σήμερα δοκιμάζονται στο Καστελάνι, την έδρα της Έμπολι, η οποία με τη σειρά της πραγματοποιεί κακό ξεκίνημα, έχασε και τα δύο πρώτα ματς. Δεν σκόραρε ούτε με τη Βερόνα εντός, ούτε με την Μόντσα εκτός, υπό πίεση αμέσως ο Πάολο Τζανέτι, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Δεν μπορεί να παράξει φάσεις και σήμερα θα μείνει πίσω από τη μπάλα και θα ψάξει μία φάση να πλήξει τη Γιουβέντους, δεν έχει έστω μία προσωπικότητα να στηριχθεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στα Σαμπιονά το ντέρμπι Λιόν - Παρί γέρνει δεξιά, η Παρί επιθετικά δεν αντιμετωπίζεται, αναγκαστικά αφήνει κάποια κενά πίσω, δέχεται συνήθως ένα γκολ, αλλά τα ματς τα παίρνει.

Στην Ιταλία η Γιουβέντους θέλει να αντιδράσει, η Έμπολι έχει χαμηλό ταβάνι. Δεν δείχνει έτοιμη η ομάδα του Αλέγκρι να πάει το ματς σε υψηλό σκορ, μια νίκη με 2-3 γκολ είναι μέσα στις δυνατότητές της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.80) 21:45
  • Έμπολι - Γιουβέντους : 2-3 γκολ (απόδοση 1.95) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ