TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάνει… σεφτέ ο Μουρίνιο, στήριγμα η Σπόρτινγκ

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Europa League 2022-2023 εις βάρος της Λεβερκούζεν στην "Μπάιαρενα", Λεβερκούζεν | Πέμπτη 18 Μαΐου 2023
Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Europa League 2022-2023 εις βάρος της Λεβερκούζεν στην "Μπάιαρενα", Λεβερκούζεν | Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Δυνατό ποντάρισμα σε αποδόσεις 2.10 και 3.25 από τον Λάμπρο Μπαλάφα από το κουπόνι της Κυριακής.

Το λες και τραγικό το ξεκίνημα της Ρόμα, ένας βαθμός στις 3 πρώτες αγωνιστικές είναι συγκομιδή ανεπίτρεπτη για μια ομάδα που έκανε σημαντικές μεταγραφές και ο κόσμος της μιλάει ακόμη και για πρωτάθλημα.

Ο Μουρίνιο ψάχνει να βρει τι φταίει, αλλά κάνει… μπαμ η αιτία. Άμυνα τουλάχιστον προβληματική, 2 γκολ από Σαλερνιτάνα εντός, 2 από Ελλάς Βερόνα εκτός και 2 από Μίλαν εντός. Ο Special One ξέρει να φτιάχνει ομάδες που δεν επιτρέπουν και πολλά στους αντιπάλους τους, αλλά στους τζαλορόσι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχει μια γενικότερη προβληματική ανασταλτική λειτουργία, μια ομάδα που δέχεται εύκολα το γκολ.

Ακόμη και ο Ρουί Πατρίσιο κάτω από τα δοκάρια δεν εμπνέει σιγουριά, βγάζει άγχος. Προφανώς και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, σήμερα η Ρόμα φιλοξενεί την Έμπολι (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ), η οποία θεωρείται μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό, μέχρι στιγμής έχει μόνο ήττες. Ο Λουκάκου έχει έρθει στην επιθυμητή κατάσταση, σκόραρε και με την Εθνική Βελγίου, ο Ντιμπάλα είναι έτοιμος ακόμη και για να βρεθεί στο βασικό σχήμα, οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για να… ξεκολλήσει η Ρόμα.

Ο Παουλίνιο οδηγεί την Σπόρτινγκ

Στην Πορτογαλία, Πόρτο και Μπενφίκα πέτυχαν νίκες το διήμερο που προηγήθηκε, το ίδιο θέλει να κάνει σήμερα και η Σπόρτινγκ, αντιμετωπίζει μπροστά στο κοινό της την Μορειρένσε (22:30 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24) .

Έχει ξεκινήσει δυνατά με 3 νίκες και μία ισοπαλία, ο Παουλίνιο είναι… καυτός στην επίθεση, έχει πετύχει ήδη 4 γκολ και κουβαλάει όλη την ομάδα. Σε θεωρητικό επίπεδο η Σπόρτινγκ αποδυναμώθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ο Αμορίμ ξέρει να… ψωνίζει έξυπνα, να εκμεταλλεύεται τις ακαδημίες βγάζοντας παίκτες που γρήγορα κάνουν τη διαφορά και φυσικά φέρνουν πολλά χρήματα στα ταμεία από πωλήσεις. Θα είναι και φέτος πρωταγωνίστρια η Σπόρτινγκ, σήμερα φιλοξενεί την “νεοφώτιστη” Μορειρένσε, η οποία έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα, οι 4 βαθμοί ως τώρα ικανοποιούν. Μπορεί να έχασε και από Πόρτο και από Μπράγκα, αλλά σκόραρε και στα δύο, έχει ταχύτητα μπροστά, το θεωρώ πιθανό να κάνει το ίδιο και στη Λισαβόνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ψάχνει ένα ξέσπασμα η Ρόμα, θα πιέσει πολύ την Έμπολι, ο Λουκάκου θα ξεκινήσει βασικός, δεν βλέπω πως ο άσος θα αμφισβητηθεί, αλλά αποδόσεις τύπου 1.45 με αφήνουν αδιάφορο, ο άσος συνδυαστικά με under 3,5 έχει αξία.

Φαβορί και η Σπόρτινγκ κόντρα στη Μορειρένσε, λογικά θα κερδίσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με συνέπεια μπορούν να το κάνουν και στο Ζοσέ Αλβαλάδε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Έμπολι : 1 & under 3,5 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Σπόρτινγκ - Μορειρένσε: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 22:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ