TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Και η Δευτέρα έχει αουτσάιντερ

Η πρόταση της ημέρας από το MatchMoney: Και η Δευτέρα έχει αουτσάιντερ
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Γεμάτο και το δευτεριάτικο πρόγραμμα στην Ευρώπη, το Match Money ποντάρει σε τρία ματς στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Βερόνα – Λέτσε: Η Βερόνα πήγε στη διακοπή της Serie A με πέντε διαδοχικές ήττες και διαρκώς φθίνουσα απόδοση, στο τελευταίο έχασε με 1-0 από την Τζένοα, κάνοντας μόλις μια ευκαιρία και αυτή στο 90’. Η διοίκηση επέλεξε να στηρίξει τον τεχνικό Μάρκο Μπαρόνι και να μην εκτονώσει την κατάσταση, δεν θέλησε να επιβάλει ένα ηλεκτροσόκ στις τάξεις των αποδυτηρίων.

Και στο ματς με την πρώην του ομάδα τη Λέτσε, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Η ομάδα από το Σαλέντο μπορεί να μην κερδίζει σε επτά ματς (0-3-4) αλλά είναι πιο "ζωντανή" από τη Βερόνα και προέρχεται από δύο άτυχα παιχνίδια. Με τη Ρόμα δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και η νίκη με 1-0 μετατράπηκε σε ήττα 2-1. Με την Μίλαν ισοφάρισε το 0-2 του 33’ σε 2-2 στο 70’ και στις καθυστερήσεις δεν μέτρησε κακώς, γκολ του Πίκολι.

Το ρίσκο στο διπλό της Λέτσε πληρώνει 3.00.

Φούλαμ – Γουλβς: Η Φούλαμ πέρυσι σκόραρε αρκετά, έχοντας ικανούς φορ όπως τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος πλέον βγάζει πετροδόλαρα στο Ριάντ και την Αλ Χιλάλ, η Φούλαμ αισθάνεται αυτήν την έλλειψη και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Μόλις 10 έχει πετύχει σε 12 αγωνιστικές και στα τελευταία πριν τη διακοπή ήταν σε πτωτική πορεία. Στην πιο πρόσφατη πεντάδα αγώνων κέρδισε μόνον την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, επιβεβαιωτικό των προβλημάτων της.

Από την πλευρά της η Γουλβς είναι σε ανοδική πορεία και με τοπ ψυχολογία. Μετρά μία ήττα στα επτά τελευταία ματς και προέρχεται από απίθανη ανατροπή, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις γύρισε το 0-1 με την Τότεναμ και επικράτησε με 2-1. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για τους Λύκους, για να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Φούλαμ.

Η Γουλβς έχει καλές προοπτικές σε απόδοση 3.00.

Ζιρόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Τη Zιρόνα όλοι την περιμένουν στη γωνία, "τώρα θα γκελάρει, δεν μπορεί". Πήγε στη διακοπή της La Liga στην κορυφή, με πέντε σερί νίκες και 11-1-1 απολογισμό, προφανώς και είναι η πιο ονειρεμένη πορεία της ιστορίας της. Στο τελευταίο με ανατροπή πέρασε από το Βαγιεκάνο με νίκη 2-1, ωστόσο το προσεχές εμπόδιο αναμένεται να είναι υψηλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κάνει μια πολύ βελτιωμένη πορεία φέτος και πήγε στη διακοπή στην πέμπτη θέση, με αφετηρία την δραματική ήττα από την Μπαρτσελόνα έφτιαξε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Στο τελευταίο επικράτησε με το "ροκ" 4-3 της Θέλτα, ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει, είναι ικανή να "κόψει τον βήχα" της Ζιρόνα.

Με κάλυψη στην ισοπαλία το 2 DNB της Μπιλμπάο στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα – Λέτσε: 2 (απόδοση 3.00), 19:30
  • Φούλαμ – Γουλβς: 2 (απόδοση 3.00), 22:00
  • Ζιρόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2 DNB (απόδοση 2.10), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ