BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιταλικό Χ, αγγλικός άσος και ειδικό στην Bundesliga

CORRECTS DATE -- Mainz's Dominik Kohr, left, and Bayern's Thomas Mueller, center, fight for the ball during a German Cup round of 16 Soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich, in Mainz, Germany, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
CORRECTS DATE -- Mainz's Dominik Kohr, left, and Bayern's Thomas Mueller, center, fight for the ball during a German Cup round of 16 Soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich, in Mainz, Germany, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Michael Probst) © 2023 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Οι σαββατιάτικες στοιχηματικές επιλογές του BetMarket.gr με αποδόσεις από 1.82 έως 3.35.

FA Cup είχαμε μεσοβδόμαδα στην Αγγλία και μια από τις ομάδες που πέρασε στα προημιτελικά είναι η Μπράιτον, μετά τη νίκη επί της Στόουκ με 1-0. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι στο πρωτάθλημα πατάει σταθερά καλά, αφού έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της (3-2-1). Η Γουέστ Χαμ έρχεται από την ήττα-αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup (3-1). Τα Σφυριά αντιμετωπίζουν ζητήματα εκτός έδρας, αφού δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους (0-3-7). Η Μπράιτον δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες ανά ματς και με βάση της επιδόσεις της Γουέστ Χαμ έχει σημαντικό προβάδισμα νίκης. Ο άσος στο αξιόλογο 1.83.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζουμε με Serie A Ιταλίας, ανεβάζοντας το ρίσκο σε μια ισοπαλία απόδοσης 3.35 στο βραδινό παιχνίδι Φιορεντίνα - Μίλαν.

Σε καλή κατάσταση η Φιορεντίνα (3-1-0), πέρασε με τριάρα από την έδρα της Βερόνα. Την κολακεύει το τελικό σκορ, αλλά το γεγονός πως έχει αρχίσει να σκοράρει με ευκολία τις δίνει νίκες και πόντους. Από 4 διαδοχικά Goal/Goal εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις (τα ¾ ήταν over). Η Μίλαν κέρδισε με πειστικό τρόπο την Αταλάντα, συμπληρώνοντας 4 διαδοχικές νίκες σε όλους τους θεσμούς. Βασικό της όπλο η πολύ καλή αμυντική λειτουργία (4 ανέπαφες εστίες), κάτι που ήρθε μετά την αλλαγή συστήματος σε 3-5-2 από τον Πιόλι.

Οι Μιλανέζοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογή, αν δεν είχαν 3 σημαντικές απουσίες: Λεάο (φορ, 23/8), Ντίαθ (21/4) – συνολικά οι 2 τους έχουν 9 ασίστ- και Κρούνιτς. Μέσα σε όλα και ο επερχόμενος επαναληπτικός στην Αγγλία με τη Τότεναμ για το Champions League, δίνει καλές τύχες στην ισοπαλία.

Κλείνουμε, παραδοσιακά, με ένα από τα πολλά ειδικά στοιχήματα που μπορείτε να βρείτε στο BetMarket.gr. Από Bundesliga σήμερα και ειδικό παίκτη στο Μάιντς - Χόφενχαϊμ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μάιντς, με τρεις σερί νίκες και δέκα γκολ ενεργητικό στο διάστημα αυτό. Ομάδα που παράγει πολλές τελικές προσπάθειες, με τον 6ο μεγαλύτερο μέσο όρο στην Bundesliga. Έβδομη χειρότερη στις τελικές που δέχεται η Χόφενχαϊμ. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζουν το πόδι τους ο μέσος των γηπεδούχων Ντομινίκ Κορ, με 2+ τελικές προσπάθειες στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας του και γκολ στο ματς με τη Χόφενχαϊμ στον Α’ γύρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς - Χόφενχαϊμ: Κορ 2+ σουτ (απόδοση 1.82), 16:30
  • Μπράιτον - Γουέστ Χαμ: 1 (απόδοση 1.83), 17:00
  • Φιορεντίνα - Μίλαν: Χ (απόδοση 3.35), 21:45

Στο BetMarket.gr θα βρεις αναλύσεις και έξυπνες επιλογές για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί με καινοτόμα εργαλεία, πτώση αποδόσεων και τι δείχνουν οι τζίροι στοιχήματος.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ