BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιταλική δυάδα τριπλασιασμού και γαλλικό 3.50

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιταλική δυάδα τριπλασιασμού και γαλλικό 3.50
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και το BetMarket.gr κάνει παιχνίδι με ιταλική δυάδα και γαλλικό 3.50.

Ξεκινώντας από τη Γαλλία, στον διπλασιασμό το Over 2,5 στην αναμέτρηση Κλερμόν - Ανζέ. Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες σε καλή ψυχολογία, όσο παράξενο και αν φαίνεται αυτό για την ουραγό Ανζέ.

Η ίδια ερχόταν από πολύ βαρύ σερί δίχως νίκη, έτσι το εντός έδρας τρίποντο από τη Λιλ την περασμένη Κυριακή ανέβασε πολύ το ηθικό. Φάνηκε στον τρόπο που το πανηγύρισαν στην ομάδα. Άγχος πλέον δεν υπάρχει, έχουν αποδεχτεί άπαντες τον υποβιβασμό και θέλουν να διασκεδάσουν αυτούς τους τελευταίους 2,5 μήνες στην κατηγορία. Μάλιστα πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν κίνητρο να φτιάξουν κάτι που θα τους δώσει μια μεταγραφή σε ομάδα της Ligue 1 τη νέα σεζόν.

Η Κλερμόν έκανε το 2 στα 2 κόντρα σε ομάδες ουράς και ξεμάκρυνε πολύ. Απομένουν ελάχιστοι πόντοι για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Πολύ πιθανό στο εσωτερικό της να βρουν στόχο και στο όσο το δυνατόν ψηλότερο πλασάρισμα, κάτι που θα αποτελέσει ιστορική επιτυχία για την ομάδα.

Εντός έδρας ούτως ή άλλως παίζει πάντοτε με επιθετική διάθεση, κάτι που δίνει αξία στο ποντάρισμα τα γκολ και σήμερα.

Η Σασουόλο έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα… μάτια της στην έδρα της Βερόνα (1.78 με 0.48 υπέρ της τα Xgoals). Πρώτη ήττα μετά από 5 αγώνες (4-1-0). Με το μυαλό στην Ευρώπη η Γιουβέντους (κέρδισε 1-0 την Σπόρτινγκ) και σαφώς κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Πιθανό το Goal/Goal βάσει της φιλοσοφίας τους που ενισχύεται και από την παράδοση (επιβεβαιώθηκε στα 7/8 τελευταία). Σε απόδοση 1.89.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για όσους θυμούνται όσα συζητούσαμε λίγες αγωνιστικές πριν για τον Ζντένεκ Ζέμαν και την Πεσκάρα, τότε που είχαμε ποντάρει σε Over 2,5 και Over 3,5, πονταρίσματα που αμφότερα επιβεβαίωσε από το ημίχρονο.

Επιστροφή στην έδρα της σήμερα απόγευμα, υποδέχεται τη Μονόπολι που έρχεται από δύο συνεχόμενα Goal/Goal σε συνδυασμό με Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν - Ανζέ: Over 3,5 (απόδοση 3.50), 16:00
  • Πεσκάρα - Μονόπολι: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 18:30
  • Σασουόλο - Γιουβέντους: Goal/Goal (απόδοση 1.89), 19:00

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ