BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισχυρά φαβορί Κροατία και Ελβετία

Switzerland's Noah Okafor, left, celebrates with Switzerland's Ruben Vargas after scoring his sides first goal during the UEFA Nations League soccer match between Czech Republic and Switzerland at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Switzerland's Noah Okafor, left, celebrates with Switzerland's Ruben Vargas after scoring his sides first goal during the UEFA Nations League soccer match between Czech Republic and Switzerland at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Petr David Josek) © 2023 PETR DAVID JOSEK/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr ανεβάζει τις τιμές σε δύο φαβορί ψάχνοντας στα ειδικά στοιχήματα!

Όπως αναμενόταν η Εθνική δεν αντιμετώπισε προβλήματα χθες απέναντι στο Γιβραλτάρ. Γενικότερα η προκριματική διαδικασία έχει αρκετές αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων με εμφανή ποιοτική διαφορά.

Δύο τέτοιες μπαίνουν σήμερα στην κουβέντα με τον άσο της Κροατίας απέναντι στην Ουαλία και το διπλό της Ελβετίας κόντρα στη Λευκορωσία να αποτελούν το πεδίο στοιχηματικής κουβέντας για το BetMarket.gr.

Η δυάδα με νίκες Κροατίας - Ελβετίας πληρώνει λίγο πάνω από τις 2 μονάδες, αλλά μπορεί να γίνει κουβέντα και για ειδικά στοιχήματα που ανεβάζουν την τιμή σε υψηλότερα επίπεδα.

Οι Κροάτες πέρασαν μια μίνι κοιλιά πριν αρκετούς μήνες, όταν ο Ντάλιτς έκανε αλλαγές στο ρόστερ ενσωματώνατε νέους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα βρήκε ξανά την ισορροπία της έπειτα, έκανε καλό μουντιάλ και μπαίνει με αέρα στην προκριματική φάση. Απέναντι σε μια Ουαλία που είναι στο… σβήσιμο. Ο Μπέιλ την πήρε από το χέρι και από σάκο του μποξ της έδωσε συνεχόμενες παρουσίες σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Ο σταρ των Ουαλών αποσύρθηκε και λογικά μαζί του τελειώνει και η χρυσή εποχή της Εθνικής ομάδας.

Το πιο Value bet ειδικό στοίχημα στο ζευγάρι δείχνει να είναι το 1.85 που πληρώνουν τα over 1,5 γκολ για τους Κροάτες.

Η Ελβετία αν και θα στερηθεί των υπηρεσιών του φορ Εμπολό, έχει αρκετές εναλλακτικές στην επίθεση. Οι νεαροί Οκαφόρ και Ιτεν είναι δεδομένο πως θα δουν τη σημερινή αναμέτρηση ως μεγάλη ευκαιρία για να καθιερωθούν στον βασικό κορμό της Εθνικής ομάδας. Ειδικότερα για τον φορ της Σάλτσμπουργκ υπάρχει αξία και στο Anytime scorer του, καθώς το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο Οκαφόρ πληρώνει 2,25.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και εδώ κομβικό ρόλο στην κουβέντα παίζει η αντίπαλος. Η Λευκορωσία λόγω τιμωρίας αγωνίζεται στο ουδέτερο έδαφος της Σερβίας, με ένα ρόστερ που είναι φτωχό που την έχει οδηγήσει σε σερί 12 παιχνιδιών χωρίς νίκη. Κάτι που έφερε και τον υποβιβασμό σε χαμηλότερη κατηγορίας στο Nations League. Το διπλό σε combo bet με το Over 2,5 σε τιμή 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λευκορωσία - Ελβετία: 2 & Over 2,5 γκολ (απόδοση 1.75), 19:00
  • Κροατία - Ουαλία: Over 1,5 γκολ Κροατία (απόδοση 1.85), 21:45

Κάνε παιχνίδι με έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ