BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Ικανή η Βιγιαρεάλ για το 2.90 κόντρα στη Ρεάλ

Ο Αρνό Ντανζούμα πανηγυρίζει γκολ της Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις
Ο Αρνό Ντανζούμα © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Λάτσιο και Μπολόνια ικανές να δώσουν ένα θεαματικό ματς στη Ρώμη, η Βιγιαρεάλ μπορεί να φρενάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι και Ίντερ σε τεράστιο ματς τίτλου στον ιταλικό Νότο!

(16:00) Λάτσιο - Μπολόνια: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη Ρώμη, ειδικά από τη στιγμή που η Λάτσιο συνεχίζει τα ήξεις αφήξεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα του Σάρι κέρδισε 3-0 τη Σαλερνιτάνα, έμεινε στο 0-0 με την Αταλάντα, επικράτησε 3-0 της Φιορεντίνα και συνετρίβη μεσοβδόμαδα από τη Μίλαν με σκορ 4-0, αποχαιρετώντας το Κύπελλο. Είναι στην 6η θέση της Serie A και παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βρίσκεται και σε απόσταση έξι βαθμών από την τετράδα, αλλά ρεαλιστικά δεν μπορεί να σφήνα σε αυτή τη μάχη.

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Μπολόνια κατέκτησε βαθμό στο μάλλον αναπάντεχο 0-0 με την Έμπολι. Δεν πατάει καλά εσχάτως η ομάδα του Μιχάηλοβιτς, αλλά δεν νιώθει και κάποια απειλή. Από την 13η θέση με 28 βαθμούς και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν έχει τον τρόπο να ψάξει το κάτι παραπάνω.

Η Λάτσιο ψάχνει αντίδραση. Θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να μείνει σε τροχιά Ευρώπης, αλλά και κοντά στην πρώτη τετράδα. Η Μπολόνια πάει χωρίς πίεση στο 'Olimpico' και βολεύεται στο up tempo παιχνίδι των γηπεδούχων. Η συνδυαστική επιλογή over 2,5 γκολ & over 8,5 κόρνερ στην αναμέτρηση του 'Olimpico', σε απόδοση 2.77 στο MatchCombo της Stoiximan.

(17:15) Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Κρίσιμο ματς στο 'Ceramica' για τους στόχους των δύο ομάδων. Η Βιγιαρεάλ φτάνει στην αναμέτρηση από δύο σερί νίκες κόντρα σε Μαγιόρκα και Μπέτις, όπου σκόραρε συνολικά πέντε γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα. Ανέβηκε στην 6η θέση με 35 βαθμούς και μείωσε στους τρεις την διαφορά της από την τετράδα. Σκληρή ομάδα, από τις κορυφαίες της Ευρώπης στο build up από χαμηλά μέτρα και ικανή να ανταποκρίνεται σε παιχνίδια πολύ υψηλής έντασης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την κούρσα του τίτλου. Πρωτοπόρος, με 53 βαθμούς και στο +6 από τη δεύτερη Σεβίλλη, που αποτελεί και τη μοναδική απειλή στη μάχη της κορυφής. Βγάζει ένα 'μπούκωμα' εσχάτως, όπςω δείχνουν το 2-2 με την Έλτσε και το πολύ οριακό 1-0 επί της Γρανάδα. Το δίδυμο Μπενζεμά - Βινίσιους κάνει εξαιρετική σεζόν οδηγώντας τη γραμμή κρούσης, ενώ ανασταλτικά εμπνέει αξιοπιστία.

Στα τελευταία πέντε εντός, η Βιγιαρεάλ έχασε βαθμούς μόνο στο 2-2 με την Ατλέτικο και συνολικά σκόραρε 17 τέρματα. Η Ρεάλ είναι πολύ αποτελεσματική μακριά από το σπίτι της, όμως στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε από τη Χετάφε και η έξοδος στο 'Ceramica' είναι ζόρικη. Ειδικά από τη στιγμή που ο τραυματίας Μπενζεμά αναμένεται να λείπει από την αποστολή. Η Βιγιαρεάλ μπορεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και η συνδυαστική επιλογή 1 & under 4,5 γκολ προσφέρεται στο 2.90 της Stoiximan.

(19:00) Νάπολι - Ίντερ: Τεράστιο ματς στον ιταλικό Νότο, με φόντο την κούρσα του τίτλου. Η Νάπολι ξεκίνησε τη σεζόν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, έκανε την κοιλιά της και τώρα βρίσκεται ξανά σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Φτάνει στο ματς από τέσσερις νίκες, όπου πέτυχε εννέα γκολ και δέχτηκε μόλις ένα. Ισοβαθμεί στους 52 με τη Μίλαν και είναι δεύτερη, στο -1 από την κορυφή αλλά και με ένα ματς περισσότερο. Επιθετικά ρολάρει καλά και μπορεί να περηφανεύεται για το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ της κατηγορίας.

Το φοβερό αήττητο σερί της Ίντερ που κρατούσε από τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη, έλαβε τέλος στο 'derby della Madonnina'. Εκεί όπου ηττήθηκε χωρίς να το καταλάβει. Προηγήθηκε στο ημίχρονο, είχε τον απόλυτο έλεγχο για 75 λεπτά, δέχθηκε όμως δύο γκολ σε τρία λεπτά και είδε τη Μίλαν να πανηγυρίζει μια μεγάλη ανατροπή. Λίγο οι λάθος αλλαγές του Ιντσάγκι, λίγο τα δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, κλόνισαν την αυτοπεποίθηση της. Παραμένει πάντως στην πρώτη θέση με 53 βαθμούς, στο +1 από Νάπολι και Μίλαν και με ένα ματς λιγότερο.

Η Ίντερ έχει επίθεση - πολυβόλο, την κορυφαία του πρωταθλήματος, ενώ διατηρεί μια αξιοθαύμαστη συνέπεια στη δημιουργία. Δεν είναι κακή στα μετόπισθεν, αλλά όχι και όσο σταθερή χρειάζεται. Νιώθει πλέον πίεση και πάει στην έδρα της Νάπολι που είναι διψασμένη, με ψυχολογία στα ύψη και αποφασισμένη να μπει γερά στο κόλπο του τίτλου. Παντού μπορεί να πάει το ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αυτή την εποχή τις χωρίζουν λεπτομέρειες. Η επιλογή της ισοπαλίας & G/G στο 4.25 της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ