ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η βολική ισοπαλία στο Κίτο και το σερί των ΗΠΑ

Οι παίκτες του Ισημερινού, Μόισες Καϊσέδο και Πιέρο Ινκαπιέ στο παιχνίδι με τη Χιλή στο Σαντιάγο
Οι παίκτες του Ισημερινού, Μόισες Καϊσέδο και Πιέρο Ινκαπιέ © 2022 ESTEBAN FELIX - POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Ημέρα εθνικών με παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ στην αμερικανική ήπειρο. Δύο στοιχηματικές προτάσεις σε ενδιαφέρουσες αποδόσεις.

Ο Ισημερινός υποδέχεται τη Βραζιλία απόψε στο Κίτο (23:00 Live από το SPORT24) για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Ο άσος βρίσκεται στο 3.40, ενώ το διπλό είναι φαβορί στο 2.40.

Η Βραζιλία έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Κατάρ, ούσα αήττητη (11-2-0) μέχρι στιγμής στον όμιλο. Από την πλευρά του, ο Ισημερινός έχει μαζέψει 23 βαθμούς σε 14 ματς, είναι τρίτος στην κατάταξη και βρίσκεται στο +6 από το πέμπτο Περού, το οποίο θα συμμετείχε σε διηπειρωτικό μπαράζ, αν τελείωνε τώρα η διαδικασία.

Ισημερινός - Βραζιλία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σελεσάο πρακτικά δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Αλλωστε, ο Τίτε δεν είναι προπονητής που επιτρέπει τη χαλάρωση και στο εξής, τα παιχνίδια που απομένουν, θα αποτελέσουν το βασικό κριτήριο για την επιλογή της τελικής 23αδας, που θα εκπροσωπήσει τη Βραζιλία στα γήπεδα του Κατάρ.

Για το παιχνίδι στο Ροδρίγο Πας Ντελγάδο δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι Φαμπίνιο (Λίβερπουλ) και Πακετά (Λυών), ενώ εκτός είναι επίσης οι Νεϊμάρ (Παρί Σ.Ζ.), Ρισάρλισον (Εβερτον) και Φιρμίνιο (Λίβερπουλ). Η αποστολή της βέβαια παραμένει πανίσχυρη με παίκτες όπως οι Άλισον (Λίβερπουλ), Μαρκίνιος (Παρί Σ.Ζ.), Καζεμίρο (Ρεάλ), Κουτίνιο (Αστον Βίλα), Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους (Ρεάλ), Ντάνι Αλβες (Μπαρτσελόνα) και Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι).

Πολύ κοντά στην πρόκριση βρίσκεται και ο Ισημερινός, ο οποίος στηρίζεται στο υψόμετρο του Κίτο και έχει τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή εντός έδρας (16 βαθμοί) στον όμιλο, αφού σε επτά ματς έχει χάσει μόνο από το Περού (5-1-1).

Για το Εκουαδόρ, ακόμη και η ισοπαλία απόψε θα θεωρηθεί εξαιρετικό αποτέλεσμα, αφού η Βραζιλία έχει καθαρίσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της στην προκριματική φάση. Μόνο με τη δεύτερη της βαθμολογίας, Αργεντινή και την Κολομβία εκτός έδρας έφερε ισοπαλίες 0-0. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την εξαιρετική παράδοση των Βραζιλιάνων στα ματς με τον Ισημερινό. Τελευταία φορά έχασαν το 2004. Εκτοτε, η Σελεσάο είναι αήττητη 11 διαδοχικά παιχνίδια (8-3-0).

Συμπερασματικά λοιπόν, το Χ είναι μία επιλογή ρίσκου, που αξίζει πάντως στοιχηματικά στο 2.95, διότι αφενός η Βραζιλία θα διατηρήσει το αήττητο, αφετέρου ο Ισημερινός θα προσθέσει ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό στο ενεργητικό του.

ΗΠΑ - Ελ Σαλβαδόρ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη ζώνη της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής, τέσσερις ομάδες παλεύουν για τα τρία εισιτήρια που δίνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Καναδάς έχει 16 βαθμούς, οι ΗΠΑ 15 και ακολουθούν με 14 το Μεξικό και ο Παναμάς.

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν το Ελ Σαλβαδόρ, το οποίο πρακτικά έχει αποκλειστεί, έχοντας μόλις έξι βαθμούς έπειτα από οχτώ αγώνες. Προφανώς η έδρα είναι το απόλυτο φαβορί, υπενθυμίζεται ωστόσο ότι στον πρώτο γύρο, το Ελ Σαλβαδόρ είχε κάνει τη ζημιά στους Αμερικάνους, κρατώντας το 0-0.

Πιο ενδιαφέρουσα επιλογή από τον άσο του 1.20, το 2-3 γκολ σε τιμές διπλασιασμού, το οποίο έχουν επιβεβαιώσει οι ΗΠΑ και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους, στον όμιλο, όπως επίσης το Ελ Σαλβαδόρ και στα τρία εκτός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισημερινός – Βραζιλία: Χ (απόδοση 2.95), 23:00
  • ΗΠΑ – Ελ Σαλβαδόρ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ