TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Τσέλσι έχει ανατρέψει κάθε ποδοσφαιρική λογική

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 1.85 και στο 1.95 από το πρόγραμμα της Τετάρτης.


Είναι αρκετά τα παραδείγματα ομάδων που ξοδεύουν χρήματα για μεταγραφές, αλλά αδυνατούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Τσέλσι δεν ανήκει σε αυτές, είναι μία κατηγορία μόνη της.

Οι «μπλε» έχουν ξοδέψει από πέρυσι το καλοκαίρι, στα 3 μεταγραφικά παράθυρα, πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ! Και το αποτέλεσμα είναι αφενός απογοητευτικό, η ομάδα του Ποτσετίνο έχει χάσει 19 ματς στην Πρέμιερ μέσα στο 2023 (περισσότερα από κάθε άλλη) και βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας, αφετέρου ο Αργεντινός προπονητής ζητάει επιπλέον ενίσχυση τον Ιανουάριο!

Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που αδυνατεί να καταλάβει τι ακριβώς παίζει αυτή η ομάδα, μιλάμε για ένα ασύνδετο σύνολο, το οποίο δυσκολεύεται να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο τελευταίο τεστ ηττήθηκε από την Γουλβς, για ένα ημίχρονο έχανε ευκαιρίες με το… τσουβάλι και στο τέλος δεν πήρε ούτε βαθμό. Τώρα επιστρέφει στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, με την οποία διατηρεί μια αρκετά καλή παράδοση, αλλά πως να εμπιστευτείς αυτή την τόσο αναιμική ομάδα;

Η μεγάλη ευκαιρία της Άντερλεχτ

Στο Βέλγιο υπάρχει μια καλή προοπτική για την Άντερλεχτ, να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ στους 6 βαθμούς. Από τη μία υπάρχει η φόρμα της, 10 ματς αήττητη (7 νίκες, 3 ισοπαλίες) από την άλλη φιλοξενεί μια Σερκλ Μπριζ (η πιο νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα) η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Ντένκει (15 γκολ).

Είναι τεράστια απώλεια, αναγκαστικά θα αλλάξει προσέγγιση, θα παίξει κλειστά, θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό μέσω συλλογικής δουλειάς, σε μια δύσκολη έδρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προφανώς και κάποια στιγμή θα κάνει και νίκες η Τσέλσι, αλλά το να δίνεται αυτή τη στιγμή φαβορί στο 1.65 είναι… ανέκδοτο. Δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν έχουμε νέα αποτυχία, εγώ επιλέγω 2-3 γκολ (το επιβεβαιώνει εδώ και 5 σερί αγώνες) το 1.95 έχει αξία.

Έχει ευκαιρία η Άντερλεχτ να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί της, πέραν της φόρμας μιλάμε για ομάδα με φανέλα και δυνατή έδρα, ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 21:30
  • Άντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ: 1 ( απόδοση 1.85), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ