TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Σίτι θέλει να δώσει παράσταση τίτλου στο Λονδίνο

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 23 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 23 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε τέσσερις επιλογές μέχρι το 2.55.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη... μεταλλαγμένη Ατλέτικο Μαδρίτης, μας δικαίωσε και μεσοβδόμαδα, μπορεί να νίκησε την Φέγενορντ, ωστόσο αμυντικά ήταν σε ένα ακόμη ματς ευάλωτη, δέχθηκε δύο τέρματα, κινδύνευσε για περισσότερα. Προσπαθεί να δείξει κάτι νέο, κάτι φρέσκο ο Σιμεόνε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχει στο μυαλό του αυτό που βλέπουμε. Η Σοσιεδάδ μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, βρήκε ρυθμό τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League, την Τρίτη νίκησε την Ζάλτσμπουργκ μέσα στην Αυστρία. Ποιοτικό σύνολο με ισορροπία, παίκτες που κάνουν την διαφορά, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους ροχιμπλάνκος.

Έχει λύσεις για τις απουσίες η Σίτι

Η ήττα από τη Γουλβς έφερε αντίδραση, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Τετάρτη τη Λειψία στη Γερμανία και έχει φέρει στα μέτρα της τον όμιλο. Τώρα παίζει το ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Έχει προβλήματα ο Γκουαρδιόλα, εκτός από την γνωστή απουσία του Ντε Μπρόινε εκτίει ποινή ο κομβικός μέσος Ρόδρι, θα σηκώσουν το βάρος οι Κόβατσιτς και Νούνιες. Η Άρσεναλ ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Λανς, αλλά ήταν φανερό ότι είχε το μυαλό της στη Σίτι. Αν δεν προλάβει ο Σάκα (4 γκολ) θα είναι απουσία σημαντική, δεν έχει το βάθος των φιλοξενούμενων.

Με το πόδι στο... γκάζι από την αρχή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε τρομερή προσπάθεια να γυρίσει... τούμπα το ματς με τον Άγιαξ, ο Γιόνσον έχασε μοναδική ευκαιρία για τη νίκη. Είχε προηγηθεί η ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, ίσως στην χειρότερη εμφάνιση στην εποχή Αλμέιδα. Ο Παναιτωλικός έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα, ο Σούρερ πλήρωσε το... τίμημα, η συνεργασία με τον Αργεντινό ολοκληρώθηκε, την θέση του πήρε ο πολύπειρος Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Καρέλη. Είναι δύσκολη η αποστολή για την ομάδα του Αγρινίου, παρά τις απουσίες της ΑΕΚ και το λογικό φρεσκάρισμα που θα γίνει από τον Αλμέιδα η Ένωση είναι τεράστιο φαβορί.

Σκοράρουν εύκολα Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν

Έδωσε μάχη η Ρεν στην Ισπανία κόντρα στην Βιγιαρεάλ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, έχασε πέναλτι στο φινάλε και μαζί την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Δεν πατάει καλά η Παρί από την άλλη, την Τετάρτη γνώρισε την συντριβή από την Νιούκαστλ με 4-1! Ασύνδετη, άνευρη, υποτάχθηκε στους Άγγλους, την ώρα που και στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα, έχει μόλις 3 νίκες σε 7 αγωνιστικές. Είναι ομάδες που σκοράρουν εύκολα, η κούραση είναι ένας σημαντικός παράγοντας, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει περισσότερο βάθος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ανοικτό ματς περιμένουμε στο Μετροπολιτάνο ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ, έχουν σερί που σκοράρουν και οι δύο, μπορούν να το συνεχίσουν.

Μεγάλο ντέρμπι στην Premier League, τη Σίτι σε απόδοση πάνω από 2.50 δεν την συναντάς συχνά, θα την στηρίξουμε.

Η ΑΕΚ έχει μεγάλη διαφορά με τον Παναιτωλικό, η αλλαγή προπονητή στους φιλοξενούμενους δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα άμεσα, είναι πιθανό να δούμε αρκετά γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Φουλ της επίθεσης και στην Γαλλία, Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν συνηθίζουν να σκοράρουν πολύ στα μεταξύ τους παιχνίδια, το σενάριο μπορεί να επαναληφθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Goal/Goal (απόδοση 1.91), 17:15
  • Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 2.55), 18:30
  • ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.10), 19:30
  • Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.93), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ