BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η πρώτη ισοπαλία μετά το 2015

Augsburg's Ermedin Demirovic, center, is hugged by teammates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Augsburg's Ermedin Demirovic, center, is hugged by teammates after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr κάνει σαββατιάτικο παιχνίδι σε Bundesliga και ισπανική La Liga.

Οι Γερμανοί δεν ανήκουν στους λαούς που παίζουν με το ένα μάτι στο βαθμολογικό κίνητρο. Το σημερινό, όμως, Μάιντς - Άουγκσμπουργκ (16:30 NOVASPORTS EXTRA 2, LIVE από το SPORT24) μπορεί να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα.

Φυσικά δεν μιλάμε για στημένο ή μιλημένο αγώνα. Ούτε τέτοιες πληροφορίες μπορούμε να γνωρίζουμε και οι 15 αγωνιστικές πριν το τέλος είναι πολλές για να μπούμε σε τέτοια διαδικασία.

Αγωνιστικά όμως οι δύο ομάδες χωρίζονται από δύο βαθμούς, οι αριθμοί δηλαδή αποδεικνύουν πως δεν τις χωρίζουν πολλά. Με +7 από τη γραμμή υποβιβασμού για τη Μάιντς και +5 για την Αουγκσμπουργκ. Δεδομένα που φέρνουν την ισοπαλία ως ένα αρκετά πιθανό σενάριο στο μεταξύ τους.

Αλλωστε, κάπου πρέπει να σταματήσει και αυτή η παράδοση μεταξύ τους, που δεν έχουν ισοπαλία εδώ και 14 ματς πρωταθλήματος από το 2015 και μετά. Εναλλακτικά καλές τύχες έχει και το Goal/Goal στο 1.73. Με τρία σερί τέτοια εντός έδρας η Μάιντς και έξι συνεχόμενα η Άουγκσμπουργκ.

Αλμερία – Μπέτις: Ανδαλουσιάνικη μονομαχία

Η Αλμερία δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το τελικό 2-0 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πάρει… κεφάλι στο σκορ, όμως παρουσιάστηκε ιδιαίτερα άστοχη. Στο 2ο μέρος δέχτηκε μέσα σε ένα 9λεπτο δύο τέρματα και από κει και πέρα δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μπροστά στο κοινό της παρουσιάζει ένα σταθερά καλό πρόσωπο, αφού έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της (5-1-1). Η Μπέτις συνεχίζει να δείχνει επηρεασμένη από τα σερί ματς και τους Κυπελλικούς αποκλεισμούς (Copa del Rey, Supercopa) και απέναντι στη Θέλτα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4-3. Απολαυστικό ματς, όμως αμυντικά για ακόμα μία φορά το σύνολο του Πελεγκρίνι αντιμετώπισε αρκετά ζητήματα (δέχτηκε 7 τελικές στον στόχο).

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή η Αλμερία φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Μπέτις (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) και με… όπλο την έδρα της μπορεί να πάρει το τρίποντο, επιβεβαιώνοντας το υψηλό 2,90 του άσου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mάιντς - Αουγκσμπουργκ: Χ (απόδοση 3.90), 16:30
  • Mάιντς-Αουγκσμπουργκ: Goal/Goal (απόδοση 1.73), 16:30
  • Aλμερία-Μπέτις: 1 (απόδοση 2.01), 17:15

Προγνωστικά στοιχήματος, έξυπνα ειδικά, πλούσια στατιστικά και παρασκήνιο καθημερινά στο BetMarket.gr. Με καινοτόμα εργαλεία σύγκρισης αποδόσεων πολλαπλών επιλογών σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ