BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού και ο Μέσι

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού και ο Μέσι
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η σημερινή στήλη του BetMarket.gr αναλύει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο, αλλά και τη μάχη του Λίο Μέσι με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα προκριματικά των διασυλλογικών διοργανώσεων, αλλά και στην Αμερική στρέφεται το ενδιαφέρον στο κουπόνι του στοιχήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Ντνίπρο με τον Παναθηναϊκό (21:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Η Ντνίπρο πραγματοποίησε μια γεμάτη προετοιμασία έχοντας δώσει έως τώρα πέντε φιλικά παιχνίδια, στα οποία μέτρησε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αποτελεί ένα σύνολο που συνεργάζεται καλά μεσοεπιθετικά και δημιουργεί ευκαιρίες, κυρίως από τον άξονα. Αμυντικά, όμως, δεν έχει συνέπεια και υποπίπτει σε λάθη. Αναφορικά με τις απουσίες, εκτός έμεινε ο πολύ αξιόλογος μέσος, Ντόμινικ Μπλάνκο.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν έκανε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Η μεσοαμυντική του παρουσία δείχνει να είναι αρκετά καλή και φέτος και θα αποτελέσει το δυνατό του σημείο. Στην επίθεση, πάλι, η εικόνα δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντική. Ναι μεν φτάνει σχετικά εύκολα έξω από την αντίπαλη περιοχή, δυσκολεύεται όμως στην τελική πάσα.

Με δεδομένο πως είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων, περιμένουμε μια αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση. Το γεγονός πως δεν υπάρχει ο παράγοντας έδρα αφαιρεί τον όποιο φαβοριτισμό θα μπορούσε να έχει η Ντνίπρο. Δίκαια, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Ειδικά στην αρχή του αγώνα δεν περιμένουμε ρίσκο από τις δύο ομάδες και πιθανώς να δούμε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και χωρίς πολλές φάσεις. Η επιλογή, λοιπόν, που μας αρέσει είναι το Χ ημίχρονο, που προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Μέσι εναντίον Γιακουμάκη

Συνεχίζουμε με το Leagues Cup, εκεί όπου η ομάδα του Λιονέλ Μέσι, Ίντερ Μαϊάμι, αντιμετωπίζει την Ατλάντα του Γιώργου Γιακουμάκη. Το ντεμπούτο του Λίο ήταν ιδεατό, μιας και το buzzer beater γκολ του με εκτέλεση φάουλ έδωσε την πρώτη νίκη μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στα 40 λεπτά που έπαιξε, ο Μέσι είχε 35 επαφές με την μπάλα, 3 σουτ (τα δύο στην εστία) και 24 ακριβείς πάσες. Αν μη τι άλλο έδειξε με το... καλημέρα τις διαθέσεις του.

Η Ατλάντα από την άλλη ντεμπουτάρει στο Leagues Cup φέτος. Η μέχρι τώρα εικόνα της δεν ενθουσιάζει, μιας και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε μπει σε περίοδο ντεφορμαρίσματος (2 διαδοχικές ήττες). Μιλάμε για ένα σύνολο με κακά νούμερα εκτός έδρας, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα της, έχοντας κερδίσει μόλις σε μία από τις 11 τελευταίες εξόδους της (1-5-5).

Το γήπεδο θα είναι sold out σήμερα, ενώ τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Μπουσκέτς θα πάρουν φανέλα βασικού. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο άσος στο 2.25 έχει τον πρώτο λόγο. Για να ανεβάσουμε και την απόδοση, θα πάμε σε ένα bet builder με anytime σκόρερ στον Μέσι σε απόδοση 3.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Χ Ημίχρονο (απόδοση 1.95), 21:00
  • Ίντερ Μαϊάμι – Ατλάντα: 1 & anytime Λιονέλ Μέσι (απόδοση 3.10), 02:30

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ