BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η "πράσινη" ανωτερότητα και η κίτρινη κάρτα

Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Στον πρώτο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη Λεωφόρο, μένοντας όμως στο φτωχό 1-0. Σε μια αναμέτρηση που ήταν μονόλογος, χάνοντας ο ίδιος μερικές σπουδαίες ευκαιρίες.

Οι πράσινοι πέραν του καλού αγωνιστικού δείγματος είναι και σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Οι πρόσφατες νίκες επί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έχουν φτιάξει για τα καλά το κλίμα, φτάνοντας σε σημείο όχι μόνο να μην έχει την πίεση του "πρέπει" απέναντι στη Λαμία (18:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24), αλλά να γεμίζει παραπάνω ενέργεια ξέροντας πόσο κοντά είναι στον τελικό του Κυπέλλου.

Το 1-0 σαφώς και δεν επιτρέπει σκέψεις χαλάρωσης και αυτό αυξάνει το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι σοβαρός και να ψάξει αυτό που δεν πέτυχε στην έδρα του, δηλαδή να κάνει τις ευκαιρίες γκολ.

Η Λαμία ήθελε τον ημιτελικό ως κερασάκι στην τούρτα της σεζόν, αλλά η επίγευση της φετινής πορείας μόνο γλυκιά δεν είναι. Μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής, με όλη της την προσοχή αναγκαστικά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Σαφώς με τεράστια λάθη τόσο σε επίπεδο ρόστερ, όσο και κυρίως σε αποφάσεις της διοίκησης. Ο Φέστα μετά τον υποβιβασμό της Λάρισας και αφού είχε τον Απόλλωνα τελευταίο στο φετινό πρωτάθλημα, επιλέχθηκε από τη Λαμία για να την οδηγήσει στο δύσκολο φινάλε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ιταλός δείχνει πως δεν τα καταφέρνει και σίγουρα η κατάσταση που παρουσιάζει η ομάδα του είναι πολύ κατώτερη από αυτή του Παναθηναϊκού. Το διπλό στο επίπεδο του 1.80, το over 1,5 γκολ για τους πράσινους στον διπλασιασμό.

Ο ένας κόβει, ο άλλος δημιουργεί

Ο Έμερι έχει δώσει συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα του, όντας ένας προπονητής που ξέρει να φτιάχνει σύνολα. Η Βιγιαρεάλ πηγαίνει απόψε στο Άνφιλντ (22:00 COSMOTE SPORT 1, MEGA, LIVE από το SPORT24) με την ίδια τακτική που πήγε σε Τορίνο και Μόναχο. Δηλαδή να κλείσει διαδρόμους και να εκμεταλλευτεί με την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της τις στιγμές που θα βρει μπροστά.

Ο παίκτης που θα επωμιστεί το βάρος της αναχαίτισης στη μεσαία γραμμή είναι ο Καπού. Στα 33 του πλέον, δεν αποκλείεται να μείνει πίσω σε ταχύτητα κάποιες στιγμές, συγκριτικά με την αρκετά ταχυδυναμική ομάδα του Κλοπ. Το ενδεχόμενο να δει την κίτρινη κάρτα φτάνει μέχρι και το 3.40.

Επιθετικά, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί με την κλάση του να βγάλει τελικές ενέργειες για τους Ισπανούς είναι ο Λο Σέλσο. Ο Αργεντινός ίσως και να χρωστά κάτι στο αγγλικό κοινό, καθώς δεν κατάφερε να στεριώσει σε επίπεδο Premier League. Στο 2.50 να καταφέρει να έχει over 1,5 τελικές προσπάθειες απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Παναθηναϊκός: 2 (απόδοση 1.80), 18:00
  • Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ: Κάρτα Καπού (απόδοση 3.40), 22:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ