BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η ποιότητα της Μπάρτσα και οι πολλές απουσίες της Λιλ

Ο Ραφίνια της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπέτις για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 29 Απριλίου 2023
Ο Ραφίνια της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπέτις για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 29 Απριλίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Το BetMarket.gr προτείνει μια δυάδα τετραπλασιασμού από το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τη φετινή La Liga και επίσημα πλέον. Η ομάδα του Τσάβι είναι μαθηματικά η φετινή πρωταθλήτρια Ισπανίας μετά την τεσσάρα επί της Εσπανιόλ πριν μια εβδομάδα.

Τυπική διαδικασία η συνέχιση του πρωταθλήματος, αν και έχουν απομείνει ορισμένα ρεκόρ να κυνηγήσει δεν υπάρχει κάποιος μεγάλος στόχος. Σε συνδιασμό με τις απουσίες των Πέδρι και Γκάβι που έχουν προκύψει για το σημερινό ματς με τη Σοσιεδάδ, ο άσος έχει ανέβει αρκετά ψηλά, φτάνοντας στο 1.90 (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και εκεί ο άσος μπορεί να πονταριστεί. Μιλάμε για την κορυφαία ομάδα στην Ισπανία φέτος άλλωστε, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει τρομερή παράδοση. Συνολικά 24 συνεχόμενοι άσοι από το 1995 και μετά!

Η Μπαρτσελόνα, επίσης, είναι είναι αήττητη στο γήπεδό της και αυτό λογικά είναι ένα ρεκόρ που δεν θέλει να χαλάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Λεβαντόφσκι επίσης ψάχνει γκολ για να τερματίσει πρώτος στην κούρσα του πρώτου σκόρερ, ενώ πιθανό rotation του Τσάβι θα φέρει στην ενδεκάδα παίκτες που έχουν διάθεση να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους.

Πάμε και στο βραδινό ματς της Γαλλίας, το Λιλ - Μαρσέιγ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Σε μια μπερδεμένη φάση η γηπεδούχος. Καλή εντός αλλά κάκιστη εκτός, με πρόσφατο το 0-0 στο Μονακό. Με στόχο την 4αδα στη βαθμολογία αλλά με τον φόβο παράλληλα μην χάσει και την 5η θέση που βρίσκεται σήμερα.

Με πολύ σοβαρές απουσίες στο συγκεκριμένο, καθώς είναι εκτός μάχης οι τρεις βασικοί στόπερ. Ο Τζαλό λείπει το τελευταίο διάστημα, έτσι το βάρος είχε πέσει σε Φόντε, Αλεξάντρο Ριμπέιρο, που τώρα είναι αμφότεροι τιμωρημένοι.

Επιθετικά η Λιλ είναι δεδομένο πως εντός έδρας θα το ψάξει το γκολ και μπορεί να το βρει. Η Μαρσέιγ πολύ δύσκολα θα μείνει άσφαιρη απέναντι σε τέτοια άμυνα ανάγκης. Μιλάμε άλλωστε για την ομάδα που βάζει τουλάχιστον δυο γκολ σε τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα.

Το ματς δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ, με το ασιατικό Over 3 στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 1.90), 22:00

  • Λιλ-Μαρσέιγ: Over 3 (απόδοση 2.15), 22:00

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ