TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η ποιότητα και ο κυνισμός της Μπόντο Γκλιμτ

Ο Ρούναλ Έσπεγιορντ με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ
Ο Ρούναλ Έσπεγιορντ με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ 2022 AP PHOTO/MINDAUGAS KULBIS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (30/07) και επιλέγει δύο combo από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Β' Γερμανίας.

Η Μπόντο Γκλιμτ είναι η καλύτερη ομάδα στη Νορβηγία, κρατάει τον τίτλο στα χέρια της, είναι ουσιαστική και παράλληλα θελκτική στο μάτι. Η πιο αποτελεσματική επιθετικά, η 2η άμυνα στο πρωτάθλημα, παράλληλα συνεχίζει και στην Ευρώπη, βρίσκεται με το ένα πόδι στον 3ο προκριματικό του Conference League. Υποδέχεται απόψε την Τρόμσο, μια ομάδα που φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, η οποία μακριά από την έδρα της είναι άκρως επικίνδυνη. Τα παιχνίδια τους είναι πάντα θεαματικά, τα δύο φετινά (ένα για το κύπελλο) τελείωσαν 3-2 υπέρ της Μπόντο. Αυτή τη στιγμή παρά τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι γηπεδούχοι βγάζουν σταθερότητα, διαθέτουν ρυθμό και ψυχολογία.

Στην 2η κατηγορία της Γερμανίας, η Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται την Πάντερμπορν, προερχόμενη από μια σειρά φιλικών αγώνων, στα οποία παρουσίασε αρκετά αμυντικά προβλήματα, αλλά και πολλές επιθετικές αρετές. Στηρίζεται στον παράγοντα έδρα, απλά κάποιες φορές παίζει άναρχα και το πληρώνει. Η Πάντεμπορν φαίνεται να βάζει ψηλά τον πήχη για φέτος, θα φορέσει τη φανέλα της και ο σταρ Μαξ Κρούζε! Κέρδισε σε φιλικό 2-1 τη Λεβερκουζεν, υπάρχουν προσδοκίες και το λένε όλοι στο σύλλογο. Η παράδοση δεν την ευνοεί, θα ποντάρει στον ενθουσιασμό που υπάρχει στην ομάδα τούτη την ώρα. Σπάνια δεν καταφέρνει να σκοράρει, το θέμα είναι η αμυντική προσήλωσή της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόντο Γκλιμτ είναι μια σκάλα πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες στη Νορβηγία, η Τρόμσο μπορεί να της δημιουργήσει κάποια θέματα, να σκοράρει, αλλά η νίκη εξαρτάται κυρίως από την εικόνα των γηπεδούχων, ο άσος σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ανεβάζει αρκετά την απόδοση.

Γκολ περιμένουμε και στη Β' Γερμανίας στο παιχνίδι Γκρόιτερ Φιρτ-Πάντερμπορν, το ματς μπορεί να πάει εύκολα και στη μία και στην άλλη πλευρά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρόιτερ Φιρτ-Πάντερμπορν: Goal/Goal & Over 2.5 ( απόδοση 1.91), 14:30
  • Μπόντο Γκλιμτ-Τρόμσο: 1 & Goal/Goal, (απόδοση 2.80), 20:15
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ