BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η πίεση του Παναθηναϊκού και η πείρα του Ιβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της Μακάμπι IN TIME SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Αρη, καταλήγοντας σε… έξυπνα ειδικά στοιχήματα απόδοσης 2.09 και 1.90

Μπορεί να έχουμε να βαρεθεί να το γράφουμε και να το ακούμε τα τελευταία χρόνια, αλλά να το πάλι μπροστά μας το "μια κρίσιμη βραδιά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο". Και όσο συνεχίζονται οι καλοκαιρινοί αποκλεισμοί, τόσο πιο κρίσιμες θα είναι αυτές οι βραδιές.

Με την ελπίδα να μετρήσουμε προκρίσεις απόψε, η βραδιά μπορεί να βγάλει και ενδιαφέρουσες επιλογές. Τουλάχιστον στα δύο εντός έδρας ματς των ελληνικών ομάδων. Εκεί όπου το κοινό στοιχείο είναι η "ζεστή" παρουσία του κόσμου σε Αθήνα (20:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και Θεσσαλονίκη (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) .

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπορεί Παναθηναϊκός και Αρης να έχουν στην πλάτη τους ένα 2-0 να ανατρέψουν, αλλά ο κόσμος και ομάδα δείχνουν πίστη στην ανατροπή.

Ξεκινώντας από το ματς της Αθήνας, στους "πράσινους" το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γήπεδο με διάθεση να πιέσει, να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να γίνει όσο πιο απειλητικός μπορεί.

Το κακό για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως εκτός από τα όσα άσχημα έφερε στην Τσεχία η αποβολή του Παλάσιος, του στερεί τον καλύτερο ίσως εξτρέμ του και στο σημερινό ματς. Ξέροντας πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο Βέρμπιτς, το πρόβλημα στα φτερά της επίθεσης γίνεται πιο έντονο.

Στοιχηματικά, οι απουσίες των εξτρέμ σε συνδυασμό με τη διάθεση για επίθεση και την καλή ψυχολογία της ομάδας, μπορεί να επιβεβαιώσουν το 2.09 στο να κερδίσει ο Παναθηναικός περισσότερα από πέντε κόρνερ σήμερα.

Στη Θεσσαλονίκη ο Αρης δεν έχει τέτοιες απουσίες, αλλά ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Την Ευρωπαϊκή εμπειρία της Μακάμπι αλλά (πολύ περισσότερο) την ελληνική πείρα του Βλάνταν Ιβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής των Ισραηλινών ξέρει πάρα πολύ καλά τι θα συναντήσει απόψε αλλά κυρίως πως θα το αντιμετωπίσει. Και δεν αποκλείεται το σχέδιο να είναι να εκνευρίσει παίκτες και κερκίδα. Η Μακάμπι άλλωστε είναι μια ομάδα που κάνει πάρα πολλά φάουλ. Έκανε περισσότερα από την άσημη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν και στα δύο ματς του προηγούμενου γύρου, ενώ έφτασε στα 19 στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας. Στο 1.90 να ξεπεράσει τα 12 φάουλ σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Over 5,5 κόρνερ Παναθηναϊκος (απόδοση 2.09), 20:30

  • Αρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Over 12,5 φάουλ Μακάμπι (απόδοση 2.09), 21:00

Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ