BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η πίεση του Ολυμπιακού και το combo του ΠΑΟΚ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η πίεση του Ολυμπιακού και το combo του ΠΑΟΚ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ απασχολούν τη σημερινή στήλη του BetMarket.gr.

Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με τη Χαρτς (21:45 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Conference League και ξεκινάμε από αυτόν, βάσει χρονολογικής σειράς. Οι Σκωτσέζοι πήραν την πρόκριση επί της Ρόζενμποργκ στις καθυστερήσεις. Έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια στις εντός των συνόρων διοργανώσεις έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τακτικά είναι μία ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλό ρυθμό και στην αντεπίθεση μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη, με κύριο εκφραστή τον Σάνκλαντ, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πήρε μία άνετη πρόκριση επί της Χάιντουκ Σπλιτ επικρατώντας με 3-0. Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και τις αδυναμίες του αντιπάλου, ενώ αξίζει να τονίσουμε την ανέπαφη εστία του για ένα ακόμα παιχνίδι. Το σημερινό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, λόγω των απουσιών. Ο Σαμάτα είναι τραυματίας, ο Φελίπε το ίδιο, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Οσντόεφ, επειδή δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα. Στον χώρο του κέντρου οι επιλογές είναι περιορισμένες και δίπλα στον Σβαμπ θα παίξει ο Τσιγγάρας, ο οποίος κουβαλά έναν μικροτραυματισμό.

Η Χάρτς είναι δυνατή εντός έδρας και αυτό αποτελεί ένα από τα όπλα της. Ο ΠΑΟΚ έχει σταθεί αρκετά τυχερός μέχρι στιγμής, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων του. Η λογική λέει πως θα δούμε γκολ εκατέρωθεν, όμως ο δικέφαλος δεν έχει κερδίσει κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια του σε προκριματικούς και δύσκολα θα αλλάξει αυτό σήμερα. Θα πάμε λοιπόν στο combo 1Χ & Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.55.

Στο δεύτερο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη σερβική Τσουκαρίτσκι (22:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα στην επανάληψη του αγώνα με τη Γκενκ και έφτασαν στην πρόκριση στις καθυστερήσεις. Στη σημερινή αναμέτρηση είναι το φαβορί και θέλουν από νωρίς να πιέσουν ασφυκτικά τον αντίπαλο με στόχο τον έλεγχο του ρυθμού. Περιμένουμε μια σχετικά επιθετική προσέγγιση, καθώς σίγουρα θέλει να πάρει από το πρώτο παιχνίδι προβάδισμα πρόκρισης.

Η Τσουκαρίτσκι, κουβαλά ήδη τέσσερις αγώνες από το πρωτάθλημα στις πλάτες της, παρά το γεγονός ότι δίνει σήμερα τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα. Στον τελευταίο της αγώνα πάντως δέχθηκε την πρώτη της ήττα για το πρωτάθλημα, ενώ δεν σκόραρε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το θετικό είναι πως διαθέτει αρκετή ταχύτητα στην επίθεση και καταφέρνει να χτίζει γρήγορα τις επιθέσεις της, ενώ αν δεν συμβεί αυτό και προωθηθεί οργανωμένα, τότε συνήθως ψάχνει τις σέντρες.

Ο Ολυμπιακός, εστιάζει στο πρέσινγκ στον αντίπαλο και προσπαθεί συνεχώς να κλέψει την μπάλα, γεγονός που συχνά οδηγεί σε φάουλ. Ανάλογο αποτέλεσμα έχουμε και όταν θέλει να ανακόψει τον ρυθμό του αντιπάλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, όπου οι ερυθρόλευκοι έκαναν συνολικά 19 (!) φάουλ, παρά το γεγονός πως είχαν 72% κατοχή. Οπότε, η επιλογή να κάνουν 14+ φάουλ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.88 έχει ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαρτς – ΠΑΟΚ: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.55), 21:45
  • Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Ολυμπιακός 14+ φάουλ (απόδοση 2.88), 22:00

Το Mundobasket 2023 έρχεται στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά από όλες τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ