TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η λογική Έμερι κάνει τη διαφορά για την Άστον Βίλα

Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τρεις μάχες από Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία και καταλήγει σε ποντάρισμα μέχρι το 3.75.

Εντυπωσιάζει η Άστον Βίλα, μετράει 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς, βρίσκεται στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπει και στην τετράδα! Ο Ουνάι Έμερι είναι ένας προπονητής με ξεκάθαρη επιθετική φιλοσοφία, έχει τα κατάλληλα... υλικά για να παρουσιάσει ένα σύνολο που ορίζει την τύχη του, αυτό ακριβώς είναι η Άστον Βίλα.

Δοκιμάζεται σήμερα στο “City Ground”, στην έδρα της Νότιγχαμ, η οποία από την πλευρά της, εκεί στηρίζεται για να μαζεύει βαθμούς. Είναι σημαντική η επιστροφή του Αβονίγι (3 γκολ) για τους γηπεδούχους, αλλά οι "χωριάτες" με τους Γουότκινς, Ντιαμπί και Μπέιλι διαθέτουν μεγάλη ταχύτητα και σκοράρουν με συνέπεια.

Έχει ευκαιρία το Στρασβούργο

Στη Γαλλία αρχίζει και συνέρχεται το Στρασβούργο, πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στη Ρεν, έχει την ευκαιρία να... αναρριχηθεί βαθμολογικά, καθώς υποδέχεται την Κλερμόν, η οποία ως νεοφώτιστη παρουσιάζεται φοβική στους αγώνες της, παίζει μαζική άμυνα, χωρίς επιτυχία. Μόλις 5 βαθμούς έχουν μαζέψει οι φιλοξενούμενοι έως τώρα, δικαίως βρίσκονται στην προτελευταία θέση.

Το... πρέπει της Γιουβέντους για να μείνει κοντά στην κορυφή

Τα έκανε... μούσκεμα χθες το βράδυ η Μίλαν ηττήθηκε εντός από την Ουντινέζε και φυσικά η Ίντερ ξέφυγε βαθμολογικά. Αν κάποια ομάδα μπορεί να την ακολουθήσει τη δεδομένη στιγμή και στη συνέχεια να την απειλήσει, αυτή είναι η Γιουβέντους, η οποία χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα και μόνο.

Δεν θα είναι καθόλου απλό για την "κυρία" να φύγει με νίκη από το Αρτέμιο Φράνκι, η Φιορεντίνα επιτίθεται και συνήθως σκοράρει στην έδρα της, αλλά ο οργανισμός Γιουβέντους αρέσκεται στη λογική, του δίνω την μπάλα στον αντίπαλο και εκμεταλλεύομαι τους χώρους που θα βρω όταν κλέψω μπάλες. Από τη στιγμή που επέστρεψαν Βλάχοβιτς και Κιέζα οι λύσεις στην Γιουβέντους είναι πολλές...

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι μια... σκάλα πάνω η Άστον Βίλα από την Νότιγχαμ, διαθέτει πολύ γεμάτο ρόστερ, προσωπικότητες που κάνουν διαφορά. Θα επιτεθεί από την αρχή, η Νότιγχαμ σε δεύτερο ρόλο, θα ψάξει την κόντρα- επίθεση, ένα γκολ μπορεί να το βρει, κάτι παραπάνω το βλέπω δύσκολο.

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά έχει το Στρασβούργο, η Κλερμόν δεν μπορεί να έχει μεγάλες βλέψεις ούτε στο ματς, ούτε γενικότερα στη σεζόν, ο άσος πληρώνει καλά.

Η Γιουβέντους στα ματς που έχουν... πρέπει συνήθως ανταποκρίνεται και πλέον για να αποτελέσει σημαντικό αντίπαλο της Ίντερ στη μάχη του τίτλου θα πρέπει να φύγει νικήτρια από την Φλωρεντία, το διπλό έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Άστον Βίλα: 2 & goal/goal (απόδοση 3.75), 16:00
  • Στρασβούργο - Κλερμόν: 1 (απόδοση 2.30), 16:00
  • Φιορεντίνα - Γιουβέντους: 2 (απόδοση 2.70) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ