BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η κόντρα στη Γιουνάιτεντ και τα λίγα γκολ στην Ιταλία

Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι
Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τα γήπεδα της Αγγλίας και της Ιταλίας σε υψηλές αποδόσεις.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν σοβαρά προβλήματα, μιας και στο πρωτάθλημα το ρεκόρ τους είναι στο 3-0-4, ενώ μεσοβδόμαδα γνώρισαν ήττα σοκ εντός έδρας από την Γαλατάσαραϊ. Οι Μέλισσες από την άλλη, ναι μεν έχουν ξεχάσει την έννοια της νίκης, την οποία αγνοούν από την 2η αγωνιστική, όμως μιλάμε για μία επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας, η οποία έχει σερί 1-1-1. Σταθερά απειλητική ομάδα μπροστά και το δείχνουν και τα xGoals της, με τον μέσο όρο να είναι στο 1,87 εκτός έδρας.

Η κατάσταση της Γιουνάιτεντ είναι τέτοια που δίνει δικαιώματα, πόσω μάλλον κόντρα σε μία ομάδα που είναι ικανή να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην ήδη κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων (δέχεται σταθερά γκολ εδώ και 6 παιχνίδια πρωταθλήματος). Αξίζει, λοιπόν, το όποιο ρίσκο στο διπλό, το οποίο έχει απόδοση 4.65.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με τον αγώνα της Γιουβέντους με την Τορίνο, στο κλασικό ντέρμπι της πόλης. Η Γηραιά Κυρία έμεινε στο 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Το αρνητικό αποτέλεσμα σαφώς και είναι κάτι που δεν μένει απαρατήρητο, όμως η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι κράτησε για δεύτερη φορά ανέπαφη την εστία της. Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός για τον σημερινό αγώνα είναι οι Βλάχοβιτς και Κιέζα, οι οποίοι μονοπωλούν την επιθετική γραμμή των μπιανκονέρι, έχοντας πετύχει τα 8 από τα 12 γκολ της ομάδας τους. Όσο για την Τορίνο, γκέλαρε εντός με τη Βερόνα (0-0) και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε στο μηδέν. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες οι ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες, με αυτές της Γιουβέντους να επηρεάζουν άμεσα την ομάδα επιθετικά. Το παρελθόν των αναμετρήσεων δείχνει μεγάλη συχνότητα σε Goal/Goal, όμως οι απουσίες και η φόρμα των δύο ομάδων δείχνουν πως δύσκολα το σημερινό θα ξεφύγει από το under 2,5 η αναμέτρηση. Θα πάρουμε, λοιπόν, το όποιο ρίσκο και εδώ και θα στηρίξουμε το Under 1,5 σε απόδοση 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ: 2 (απόδοση 4.65), 17:00
  • Γιουβέντους – Τορίνο: Under 1,5 (απόδοση 2.70), 19:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ