BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ιδιαιτερότητα στη Ρώμη και η ανωτερότητα της Μπέτις

Betis' Ayoze Perez celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League round of 16 first leg soccer match between Manchester United and Real Betis at the Old Trafford stadium in Manchester, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Betis' Ayoze Perez celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League round of 16 first leg soccer match between Manchester United and Real Betis at the Old Trafford stadium in Manchester, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) © 2023

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Ιταλία και την Ισπανία με σημεία που αγγίζουν το διπλασιασμό.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Ρόμα με την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι έμειναν ισόπαλοι στο ντέρμπι της Ρώμης κόντρα στη Λάτσιο (0-0) και πλέον μετρούν τρία παιχνίδια χωρίς γκολ στα τελευταία τέσσερα. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως το σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο είναι σε κορυφαία κατάσταση στην έδρα της και μετρά έξι διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων στις πέντε έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Όσο για την Ουντινέζε, έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα, ενώ είχε πάρει νωρίτερα ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στη Μίλαν. Πλέον έχει φτάσει το αήττητο σερί της στα έξι ματς, έχοντας όμως μόνο μία νίκη.

Η Ρόμα είναι το φαβορί κυρίως λόγω της έδρας όπου ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι και αν η ομάδα του Μουρίνιο καταφέρει να κερδίσει, θα το κάνει με μικρή διαφορά. Γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το combo 1X & Under 2,5, που βρίσκεται σε απόδοση 2.02.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπέτις με τη Λας Πάλμας. Οι Ανδαλουσιάνοι έμειναν στο 1-1 με τη Σεβίλλη, αν και ήταν καλύτεροι από την αντίπαλό τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το σερί τους έχει φτάσει στο 7-5-0 σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τεράστια αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι ορατό στον αγωνιστικό χώρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λας Πάλμας κρατήθηκε κόντρα στην Οσασούνα (1-1), παίρνοντας αποτέλεσμα στη μάχη για την παραμονή. Βρήκε δίχτυα στη μοναδική φάση της στον αγώνα και αποκτά πλέον αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της. Αξίζει να αναφέρουμε πως μετράει 4 90λεπτα αήττητη ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η Λας Πάλμας παρουσιάζει ένα τίμιο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, όμως πηγαίνει σε μία έδρα στην οποία μετράει 0-1-9 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς να σκοράρει μάλιστα στα 9/10 παιχνίδια! Η νίκη της Μπέτις παίζει στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Ουντινέζε: 1Χ και Under 2,5 (απόδοση 2.02), 19:00
  • Μπέτις - Λας Πάλμας: 1 (απόδοση 1.75), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ