ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η φόρμα του Σανέ και το αήττητο σερί του Φλικ

Ο Χάνζι Φλικ με τον Λιρόι Σανέ σε παιχνίδι της Γερμανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με το Λιχτενστάιν
Ο Χάνζι Φλικ με τον Λιρόι Σανέ σε παιχνίδι της Γερμανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με το Λιχτενστάιν © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γερμανίας κόντρα στην Ουγγαρία για το Nations League.

Η Γερμανία υποδέχεται απόψε την Ουγγαρία στη Λειψία για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Το ματς γίνεται στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της League Α και πρακτικά είναι ντέρμπι κορυφής, αφού η Ουγγαρία προπορεύεται στο γκρουπ με επτά βαθμούς και η Γερμανία ακολουθεί με έξι (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Γερμανία - Ουγγαρία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για τη Μάνσαφτ τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στο Nations League με Ουγγαρία εντός και Αγγλία εκτός είναι πρακτικά η πρόβα τζενεράλε εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Τόσο ο Χάνζι Φλικ, όσο και ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής ομάδας, Ολιβερ Μπίρχοφ δήλωσαν πως η Γερμανία θα αντιμετωπίσει με τη μέγιστη σοβαρότητα αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Στόχος της Γερμανίας είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της για να περάσει στο Final-4 του Nations League και παράλληλα να κάνει μία δήλωση εν όψει Μουντιάλ. Στους Γερμανούς, υπάρχει πίστη ότι η ομάδα φέτος θα επανέλθει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο μετά την παντελώς αποτυχημένη παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018 και τον πρόωρο αποκλεισμό στο Euro 2020, από την Αγγλία στους "16".

Βασικός λόγος που στη Γερμανία είναι αισιόδοξοι, είναι ασφαλώς ο Χάνζι Φλικ, καθώς με τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν, η Μάνσαφτ είναι αήττητη σε 13 σερί ματς (9-4-0). Προέρχεται μάλιστα από μία εμφατική νίκη τον περασμένο Ιούνιο με 5-2 επί της ανανεωμένης Ιταλίας.

Η Ουγγαρία βέβαια δεν είναι αμελητέος αντίπαλος και το απέδειξε τον Ιούνιο, σοκάροντας την Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ με το επιβλητικό 4-0. Από την αποστολή των Μαγυάρων ξεχωρίζουν οι τρεις παίκτες της Λειψίας, ο γκολκίπερ Πέτερ Γκουλάτσι, ο στόπερ Βίλι Ορμπάν και φυσικά ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Ντόμινικ Σομποσλάι, οι οποίοι πρακτικά θα παίξουν εντός έδρας απόψε, αφού το ματς διεξάγεται στη Red Bull Arena.

Φυσικά, στο ρόστερ υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι παίκτες, όπως ο χαφ Αντράς Σέφερ της πρωτοπόρου της Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου, οι μέσοι Άνταμ Νάγκι (Πίζα) και Λάζλο Κλαϊνχάισλερ (Όσιγεκ) και οι στόπερ Ανταμ Λανγκ (Ομόνοια) και Ατίλα Σάλαϊ (Φενερμπαχτσέ). Κεντρικό πρόσωπο σε αυτά τα δύο τελευταία ματς στους ομίλους του Nations League, θα είναι ο πολύπειρος φορ Ανταμ Σάλαϊ (Βασιλεία), ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την εθνική μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Σε ό,τι αφορά στη Γερμανία, προέκυψαν τρία απρόοπτα προβλήματα, καθώς έμειναν εκτός λόγω κορονοϊού ο Μάνουελ Νόιερ και ο Λίον Γκορέτσκα και λόγω ίωσης ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Γιούλιαν Μπραντ. Νοκ άουτ τέθηκε και ο Μάρκο Ρόις λόγω τραυματισμού.

Ο Φλικ πάντως έχει βάθος στο ρόστερ του για να αντικαταστήσει τους απόντες. Στον άσο για παράδειγμα θα παίξει ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν και στους χαφ δίπλα στον Κίμιχ ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Από εκεί και πέρα για το βασικό σχήμα προορίζονται επίσης οι Ρούντιγκερ, Ζίλε, Χόφμαν, Ράουμ, Χάβερτς, Μίλερ, Βέρνερ και Σανέ. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα έρθουν από τον πάγκο ο εξαιρετικός φέτος Τζαμάλ Μουσιάλα και ο Σερτζ Γκνάμπρι.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι στην τελική φάση του Euro, η Γερμανία είχε έρθει ισόπαλη 2-2 με την Ουγγαρία στο Μόναχο, με τον Γκορέτσκα να ισοφαρίζει στο 84'. Βέβαια, η Μάνσαφτ τότε είχε στον πάγκο της ακόμη το Γιόαχιμ Λεβ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για το αποψινό παιχνίδι, ο άσος είναι αρκετά χαμηλά, γύρω στο 1.25, ωστόσο σε combo με το Over 2,5 ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.75+. Ο Φλικ αναμένεται να πιέσει την ομάδα του για να πετύχει μία πειστική νίκη και να προσπεράσει την Ουγγαρία στην κορυφή του ομίλου. Η Γερμανία χρειάζεται δυνατά αποτελέσματα για να χτίσει αυτοπεποίθηση εν όψει Μουντιάλ και για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διοργάνωση του Κατάρ.

Σε ατομικό επίπεδο, μπορεί κάποιος να ψάξει το anytime του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Ιταλία τον Ιούνιο και σήμερα έχει το πλεονέκτημα ότι το ματς γίνεται στη Λειψία, στην έδρα της ομάδας του. Οι αποδόσεις πάντως είναι χαμηλές κάτω από το 2.00. Πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση δείχνει το anytime του Λιρόι Σανέ, που είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Μπάγερν αυτή την περίοδο, σκοράροντας στο Champions League τόσο κόντρα στην Ιντερ, όσο και απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Το anytime του Σανέ προσφέρεται σε τιμές στο 2.50+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία – Ουγγαρία: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Γερμανία – Ουγγαρία: Σανέ Anytime (απόδοση 2.50), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ