TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η φόρμα οδηγεί σε combo με γκολ στο Πόρτο Αλέγκρε

Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Κρουζέιρο σε ματς κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε
Ο Μάνο Μενέζες © 2022 LUIS HIDALGO/ASSOCIATED PRESS

Βραζιλιάνικο στοίχημα στο 2.25 από την αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ με τη Γκοϊάς.

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα του Brasileirao συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον με μεγάλες μάχες, που πολλές από αυτές οδηγούν και σε επιλογές για στοίχημα. Στο Πόρτο Αλέγκρε η Ιντερνασιονάλ κοντράρεται με τη Γκοϊάς. Έντονες πιέσεις παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στον άσο, που οδηγείται σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές.

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, βγάζει πάθος, αυταπάρνηση, σκοράρει με μεγάλη συνέπεια και προέρχεται από πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου. Έχασε 2-1 από τη CSA (1-0 είχε πάρει το πρώτο ματς) η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι και εκεί την πήρε η Κολοράντο. Ευχαριστημένος ο Μενέσες από τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του, παρά την ήττα στο 90λεπτο. Είναι ο πρωταγωνιστής το τελευταίο 24ωρο στην ειδησεογραφία, καθώς η Κορίνθιανς δείχνει έτοιμη να τον αποκτήσει και να πληρώσει μάλιστα την Κολοράντο. Ο ίδιος, ο πολύπειρος τεχνικός, δηλώνει πάντως πως θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Τρεις σερί νίκες η γηπεδούχος στην έδρα της, με τελευταία τη μάγκικη επικράτηση κόντρα στη Φλαμένγκο με 2-1.

Η Γκοϊάς είναι στο ψάξιμο, καθοδηγείται με υπηρεσιακό τεχνικό, ενώ κέρδισε στο τελευταίο ματς την Κορίνθιανς εντός έδρας με 3-1 σ’ ένα σκληρό παιχνίδι με νεύρα και ένταση. Χωρίς νίκη στον δρόμο εδώ και πέντε ματς (0-2-3), μόνο στο 2-2 με την Ουνιβερσιτάριο Λίμα σκόραρε για το Sudamericana. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στην Αργεντινή, καθοριστικό ματς και σε μεγάλο βαθμό εκεί θα στραφεί και το βάρος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για την Ιντερνασιονάλ ακολουθεί ματς για το Copa Libertadores απέναντι στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, εντός έδρας, αλλά ο Μενέσες αυτό το διάστημα θέλει η ομάδα του να χτίσει σερί και να πατάει γερά στα πόδια της. Θα κάνει ελεγχόμενο ροτέισον, καθώς στο Κύπελλο έπαιξε με καλή ενδεκάδα, αλλά θα επιδιώξει να τσιτώσει τους παίκτες του. Η Γκοϊάς δεν τρομάζει, θα προσπαθήσει πιο πολύ να χαλάσει το ματς. Έστω και οριακά το combo 1 & Over 2,5 μπορεί να επαληθευθεί. Θα επιδιώξουν και οι ίδιοι οι παίκτες να αποδείξουν πως όλα βαίνουν καλώς παρά τα όσα ακούγονται για τον προπονητή τους, ο οποίος χαίρει εκτίμησης και σεβασμού. Οι 2/3 τελευταίες νίκες της Ιντερνασιονάλ έληξαν με σκορ 2-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερνασιονάλ - Γκοϊάς: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.25), 00:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ