BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ευκαιρία της Κρισιούμα

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα τη Βραζιλία με σημείο στο 3.75.

Μπαίνουμε σε εβδομάδα Εθνικών ομάδων, αλλά ευτυχώς στη 2η Κατηγορία της Βραζιλίας η δράση δεν σταματά, οπότε θα δώσουμε βάρος εκεί, καθώς υπάρχει μία αναμέτρηση που αξίζει να κουβεντιάσουμε. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Βραζιλίας η Γκουαρανί φιλοξενεί την Κρισιούμα σε μία μάχη για την άνοδο.

Η Γκουαρανί δεν έχει γευτεί το νέκταρ της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3), με μεγαλύτερο πρόβλημα της τη δημιουργία ευκαιριών. Χαρακτηριστικό είναι πως εδώ και 4 παιχνίδια δεν έχει σκοράρει καν. Την ίδια ώρα, σε αυτούς τους αγώνες οι εμφανίσεις της είναι κάτω του μετρίου και μάλιστα ο μέσος όρος των xGoals against της είναι στο 0,97. Το γεγονός ότι αντιμετώπισε δυνατές ομάδες, όπως η Μιρασόλ και η Βιτόρια αποτελεί μία δικαιολογία, όμως κόντρα σε ομάδες όπως η Λοντρίνα και η Μποταφόγκο SP δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Πλέον βρίσκεται στο -4 από την προνομιούχο τετράδα και η υπόθεση άνοδος μόνο εύκολη δεν είναι.

Η Κρισιούμα από την άλλη πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού τις τελευταίες εβδομάδες, μετρώντας σερί 4-0-1 και οι 4/5 αυτές νίκες της ήρθαν κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν. Τα τελευταία αποτελέσματα την έχουν φέρει εντός τετράδας και η αλήθεια είναι πως κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την άνοδο, που αποτελεί και βασικό της στόχο από την έναρξη της σεζόν.

Η Γκουαρανί στην τελική ευθεία δεν δείχνει την εικόνα που μας είχε συνηθίσει, στοιχείο που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε, ενώ έχει σοβαρό θέμα και επιθετικά. Όσο για την αμυντική της λειτουργία, δέχεται σταθερά φάσεις στην πρόσφατη τετράδα αναμετρήσεων της (0,97 τα XGoals against όπως ανέφερα και παραπάνω) και απόψε μάλιστα έχει να διαχειριστεί και ορισμένες απουσίες ο τεχνικός Λόουζερ.

Η Κρισιούμα πραγματοποιεί πειστικές εμφανίσεις εδώ και 3 βδομάδες (3/3 νίκες με τέρματα 5-0) και όσο δύσκολη έδρα και αν αποτελεί το Καμπίνας (11-3-3 το σερί της γηπεδούχου) το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το διπλό προσφέρεται στο 3.75 και αναλογικά με αυτή την τιμή και όσα είπαμε παραπάνω, δεν μπορούμε παρά να ρισκάρουμε. Μοναδικό αρνητικό για την Κρισιούμα είναι η παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο (1-1-6 στις 8 τελευταίες επισκέψεις τους).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκουαρανί – Κρισιούμα: 2 (απόδοση 3.75), 00:00

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ