TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η... εξωγήινη Αϊντχόφεν και η σκληρή Έβερτον του Ντάις

Ο Γιόρμπε Φέρτεσεν της Αϊντχόφεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σεβίλλη για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
Ο Γιόρμπε Φέρτεσεν της Αϊντχόφεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σεβίλλη για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει δυνατό παιχνίδι με αποδόσεις 2.50 και 3.35 από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον παραμένει έντονο, στην Αγγλία το ποδόσφαιρο δεν σταματάει (σχεδόν) ποτέ κι ενώ όλοι ετοιμάζονται για το εορταστικό πρόγραμμα. Από τις πλέον σκληρές ομάδες, είναι η Έβερτον, την αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί (τους διεκδικεί στα δικαστήρια) κι όμως καταφέρνει να αντιδρά και πλέον βρίσκεται κοντά στο να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ο Σον Ντάις είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση προπονητή, δεν παραιτείται ποτέ και αυτή τη φιλοσοφία, την έχει περάσει και εντός της ομάδας του.

Σήμερα υπάρχει το πολύ απαιτητικό τεστ με την Νιούκαστλ και το θέμα της Έβερτον είναι να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της εντός έδρας, έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία σε 7 αναμετρήσεις. Εκτός παίζει καλύτερα, συνεπώς αν καταφέρει να δείξει αντίστοιχο πρόσωπο και στο Γκούντισον Παρκ, η σεζόν θα κυλήσει χωρίς κανένα άγχος.

Η Νιούκαστλ από την πλευρά της, θέλει να βρεθεί κοντά στην τετράδα, ένα τρίποντο θα την φέρει στο -1 από την Σίτι, προέρχεται από την νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άκρως ανταγωνιστική και πάλι. Το μεγάλο κέρδος είναι η συνολική συμπεριφορά της, ανταπεξέρχεται σε δύσκολες συνθήκες, είναι ανοικτή και η πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκορπάει τον... τρόμο η Αϊντχόφεν

Έχει και Ολλανδία το... μενού, η Αϊντχόφεν εντυπωσιάζει εντός κι εκτός συνόρων, λίγες μέρες μετά το 3-2 επί της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία για το Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε και η νίκη 2-1 επί τη Φέγενορντ μέσα στο Ρότερνταμ, αποτέλεσμα που την έφερε στο +10 στο πρωτάθλημα, με το απόλυτο 14 στα 14 να... ζαλίζει.

Το μήνυμα τίτλου εστάλη προς όλους με τον πλέον πειστικό τρόπο, να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει. Βγάζει ένταση, παίζει σε υψηλό ρυθμό, έχει και προσωπικότητες η ομάδα του Πέτερ Μποζ. Σήμερα φιλοξενεί την Χέρενφεϊν, η οποία είναι καλή ομάδα, αλλά όχι τοπ επιπέδου. Παίρνει τα ματς που έχουν... πρέπει, προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική με τους "μεγάλους", αυτό θα επιχειρήσει και απόψε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έβερτον ποντάρει στη δύναμη, θέλει τις μονομαχίες, η Νιούκαστλ διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά έχει παίξει και περισσότερα ματς, "κουβαλάει" παραπάνω κούραση, αναμένω ένα οριακό ματς, η ισοπαλία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και θα την επιλέξω, η απόδοση στο 3.35.

Η Αϊντχόφεν δεν παίζεται τη δεδομένη στιγμή, σκορπάει... τρόμο. Ναι, θα έρθει και η ήττα, αλλά τούτη την ώρα όλα είναι υπέρ της και η Χέρενφεϊν θα πρέπει να παίξει δύο και τρεις φορές πάνω από τις δυνατότητές της για να πάρει κάτι από το ματς. Θεωρώ πως θα σκοράρει, αλλά κάτι παραπάνω το βρίσκω δύσκολο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν - Χέρενφεϊν: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.50), 19:45
  • Έβερτον - Νιούκαστλ: Χ (απόδοση 3.35), 21:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ